Безплатни антивирусни програми за iPhone - Keysoo

Безплатни антивирусни програми за iPhone

Безплатни антивирусни програми за iPhone

Ако търсите антивирусна програма за iPhone, ние изброяваме 3 безплатни антивирусни програми за вас…

 

iOS устройствата също могат да представляват заплаха за вирусите. Ако сте потребител на iPhone, инсталирането на антивирусни програми ще бъде много полезно, за да удължите живота на телефона си и да го използвате безопасно.n Много хора вярват, че iPhone няма да бъде засегнат от вируси. Вирусите обаче могат да се появят на всяко устройство, а производителите на зловреден софтуер винаги се стремят да намерят нови начини. Използването на вирусна програма за проверка дали вашият iPhone има вирус ще подобри защитата на вашето устройство и ще ви помогне да защитите поверителната си информация.

Точно както при MAC устройствата, сигурността от вируси трябва да бъде гарантирана на телефоните. За щастие, има много безплатни антивирусни програми, достъпни и за iPhone. В тази статия ще разгледаме трите най-добри програми за вируси на iPhone, които можете да изтеглите и използвате безплатно.

Avast Security & Privacy, TotalAV и McAfee.

Тези програми предлагат функции за сканиране и сигурност, които са от съществено значение за защитата на телефона ви от злонамерен софтуер.

Ако проучвате най-добрата антивирусна програма за iPhone, можете да разгледате приложенията по-долу.

Коя е най-добрата антивирусна програма за iPhone?

Avast Сигурност & Поверителност

Avast е популярен доставчик на антивирусни  програми в световен мащаб. Avast Security & Privacy, приложение за сигурност от компанията за iPhone, предлага редица функции за защита на вашето устройство от злонамерен софтуер. Тези характеристики включват:

Файлов браузър: Той сканира и открива вируси и друг зловреден софтуер.

Уеб защита: Блокира достъпа до ненадеждни уеб сайтове.

VPN: Той предлага виртуална частна мрежа (VPN) за защита на личните ви данни.

Мениджър на пароли: Тя ви помага да създавате и съхранявате силни пароли.

Avast Security & Privacy има лесен за използване интерфейс и предлага всички функции безплатно. Това обаче ограничава VPN услугата до ограничено използване на данни. Ако искате да използвате повече данни, трябва да закупите месечен абонамент. Също така, приложението изисква iOS 12.0 или по-нова версия.

Total AV е безплатна антивирусна програма за вашия iPhone. Това приложение е създадено, за да защити устройството ви от вреден софтуер.

Сканиране: Той сканира устройството ви редовно за вируси и друг злонамерен софтуер.

Файлов мениджър: Тя ви позволява да управлявате файловете си и да оптимизирате пространството за съхранение на устройството си.

Ad-Blocker: Увеличава сигурността ви онлайн, като блокира нежелани реклами.

VPN: Той предлага VPN за защита на личните ви данни.

Total AV има удобен за потребителя интерфейс и предлага всички функции безплатно. Той обаче ограничава VPN услугата до ограничено използване на данни и ще трябва да закупите месечен абонамент, ако искате да използвате повече данни.

Програма за премахване на вируси на iPhone

McAfee е популярен доставчик на антивирусни програми в световен мащаб. McAfee Mobile Security, безплатно приложение за iPhone, защитава устройството ви от злонамерен софтуер.

Файлов браузър: Той сканира и открива вируси и друг зловреден софтуер.

Безопасно сърфиране в мрежата: Блокира достъпа до ненадеждни уеб сайтове.

Защита от кражба: Когато откраднат или загубят устройството ви, това ви позволява да проследявате местоположението му и ви позволява да изтриете данните на устройството си от разстояние.

WiFi защита: Тя ви позволява да се свързвате към WiFi мрежи сигурно.

McAfee Mobile Security има лесен за използване интерфейс и предлага всички функции безплатно. Той обаче ограничава защитата от кражба до ограничен период от време и трябва да закупите месечен абонамент за повече време. Също така, приложението изисква iOS 12.0 или по-нова версия.