Биоразградими калъфи за мобилен телефон - Keysoo

Биоразградими калъфи за мобилен телефон

biorazgradim-kalaf-1

Биоразградими калъфи за мобилен телефон

С напредъка на обществото екологичното съзнание на хората постепенно се подобрява. През последните години биоразградимите калъфи за мобилни телефони стават все по-популярни сред потребителите. Нека се запознаем с някои от много популярните биоразградими калъфи за телефон в момента на пазара!

1- Биоразградими калъфи от PBAT + PLA + растителни влакна

PBAT, съкратено от Polybutylene Adipate Terephthalate, е биоразградим произволен съполимер. PBAT се продава на пазара като напълно биоразградима пластмаса.

Полимлечната киселина Polylactic Acid, съкратено PLA, е термопластичен алифатен полиестер. Млечната киселина или лактидът, необходими за производството на полимлечна киселина, могат да бъдат получени чрез ферментация, дехидратация и пречистване на възобновяеми ресурси. Получената полимлечна киселина има добри механични и технологични свойства и продуктът от полимлечна киселина може да бъде изхвърлен. Той се разгражда бързо по различни начини.

Материалът за защита на околната среда от растителни влакна е направен от оризови люспи, оризова слама, пшенична слама, царевични стъбла, памучни стъбла, дървесни стърготини, бамбукови стърготини и други стъбла от култури, първо направени в прах от 10 ~ 200 смеса от растителни влакна, а след това произведени по специална технология. Това е нов вид екологичен материал, който се смесва със суровини и след това се формова или лее под налягане.
Накратко, калъфът за телефон PBAT + PLA + растителни влакна, може напълно да се разгради.

2- Биоразградими калъфи от пшенична слама + TPU

Пшеничната слама сега е много популярна и е един от био екологичните материали. Калъфите за мобилни телефони от пшенични стъбла на пазара са основно изработени от 25% пшенична слама + 75% TPU.

3- Биоразградими калъфи от пшенична слама + TPU + PC

Този калъф е изработен от пшенична слама + TPU + PC. Той е прозрачен и може да покаже цвета на самия телефон. Този калъф е твърд и има силна способност срещу падане. Също така ръбът му е изработен от пшенична слама + TPU, който е лесен за разглобяване и монтаж. Този калъф е оборудван и с блистер, който е особено подходящ за клиенти, търсещи качество.

4-Биоразградими калъфи Zero Waste Case

Биоразградим, напълно компостируем екологичен калъф Zero Waste Case е създаден да защитава както смартфона, така и планетата. Екологичният материал, от който е направен, намалява риска от повреда и също така позволява бързо разграждане – след края на употребата му, всичко което трябва да направите, е просто да заровите калъфа в земята.
Изработен от издръжливи, екологични компоненти, той осигурява отлична защита на устройството от драскотини и повреди, а също така помага за намаляване на количеството пластмасови отпадъци в околната среда.
Компостируем – позволява бързо разлагане след края на полезния му живот – за да направите това, заровете калъфа в земята или го хвърлете в домашен компостер.
Екологично чист – Zero Waste Case е 100% биоразградим, което означава, че при правилни условия той бързо се разгражда, без да произвежда вредни вещества.
Необходимите системни изрези осигуряват лесен достъп до всички портове.
Без фталати, BPA, кадмий и олово.
Предлага се в няколко цвята и са опаковани в екологична кутия (рециклирана хартия).

biorazgradimi kalafi
Биоразградими калъфи Zero Waste Case

Състав:
– PBAT (Поли адипинова киселина / бутилен терефталат) – 81.3%
– Трибутил ацетил цитрат – 4,5%
– Калциев карбонат 9.4%
– Титания – 1,4%
– Талк – 1,9%
– Растителна целулоза – 1,5%

Голямо количество пластмасови отпадъци са неразградими отпадъци, които причиняват сериозно замърсяване на екологичната среда и застрашават здравето на хората. Биоразградимите калъфи за мобилни телефони могат да намалят пластмасовото замърсяване на земята. Тъй като осведомеността на хората за опазването на околната среда расте, биоразградимият калъф за телефон също може да се превърне в нова потребителска тенденция.

Биоразградими калъфи от PBAT + PLA + растителни влакна

Биоразградими калъфи от пшенична слама + TPU

Биоразградими калъфи от пшенична слама + TPU + PC

Биоразградими калъфи Zero Waste Case

 

Търсиш си калъф за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.