Вълнуващо очакване за Xiaomi Pad 7 Pro Предлага се със 120 W зареждане - Keysoo

Вълнуващо очакване за Xiaomi Pad 7 Pro Предлага се със 120 W зареждане

Вълнуващо очакване за Xiaomi Pad 7 Pro Предлага се със 120 W зареждане

Xiaomi Pad 7 Pro увеличава очакванията на технологичните ентусиасти. Продуктът се показа в програмата за

сертифициране на IMDA със своя 144 Hz екран и 120 W функция за зареждане

 

 

Xiaomi Pad 7 Pro увеличава очакванията на технологичните ентусиасти. Продуктът се показа в програмата за сертифициране на IMDA със своя 144 Hz екран и 120 W функция за зареждане. С появата му в системата за сертифициране можем да кажем, че датата на стартиране наближава. Ето и другите подробности…

Дългоочакваното представяне на Xiaomi Pad 7 Pro е много близо. Според течове и твърдения, това устройство за първи път излезе на преден план в платформата за сертифициране на Сингапур IMDA. На тази платформа устройството беше посочено с функцията си за ниска консумация на енергия. Поддържа и bluetooth връзка. Други характеристики и цена на устройството обаче все още не са уточнени.

Както е известно, Xiaomi представи серията Pad 6 през последните години. Той започна обратното броене за следващите модели. Разглеждайки докладите до момента, се прогнозира, че този продукт ще има водещи спецификации в сравнение с подобни модели таблети.

Характеристики на Xiaomi Pad 7 Pro

Има много слухове за Xiaomi Pad 7 Pro. С тези слухове изглежда, че устройството ще има IPS LCD панел със 144 Hz честота на опресняване. Той също така ще предлага 10-инчов 1480 x 2367 екран с 2K резолюция. Тази информация означава, че екранът ще се предлага с подобрен дизайн с по-тънки рамки. Очакванията по отношение на вътрешните хардуерни характеристики на устройството също са доста високи. Смята се, че има мощна хардуерна функция с чипсета Qualcomm Snapdragon 8 gen 2. Въпреки това се посочва, че се поддържат до 12 GB RAM и до 512 GB опции за съхранение.

Сред другите твърдения има информация, че Xiaomi Pad 7 Pro е оборудван с батерия с капацитет 10 000 mAh. Говори се, че моделът ще има настройка с двойна камера с 50-мегапикселов сензор и четири високоговорителя. Засега можем да кажем, че цялата информация е ограничена до това. Предишният модел Xiaomi Pad 6 се предлагаше с три различни цветови опции. Пуснат е в синьо, златно и сиво. Според някои твърдения, Xiaomi Pad 7 Pro може да се предлага в светло синьо, златно и черно.

Кога ще излезе Xiaomi Pad 7 Pro?

Пускането на устройството Xiaomi Pad 7 Pro се очаква през първата половина на тази година. Предишното поколение модел Xiaomi Pad 6 беше пуснат през първото тримесечие на 2023 г. Xiaomi Pad 7 Pro може да бъде пуснат през първото или второто тримесечие на 2024 г.

Каква ще бъде цената на Xiaomi Pad 7 Pro?

Очаква се новият таблет на марката да бъде пуснат на пазара за средно около $300. Няма изявление за това, но в зависимост от техническите характеристики на устройството, то може да бъде продадено на по-висока цена от очакваната. В резултат на това Xiaomi развълнува потребителите на технологии с модела Pad 7 Pro. Особено огромната батерия от 10 000 mAh, 144 Hz екран и 2K резолюция увеличиха очакванията на потребителите.