Дебатът "Твърд срещу мек кейс за телефон": 3 неща, които трябва да знаете - Keysoo

Дебатът “Твърд срещу мек кейс за телефон”: 3 неща, които трябва да знаете

keys-za-telefon-1

Дебатът “Твърд срещу мек кейс за телефон”: 3 неща, които трябва да знаете

Мобилните телефони са важна част от ежедневието ни, така че става доста неприятно, когато изведнъж се счупят, паднат от джобовете ни или се надраскат вътре в чантите ни. Ето защо за ваше удобство трябва да имате правилен защитен кейс.

Първият въпрос, който трябва да решите е дали да бъде твърд или мек калъфът за телефона, тъй като няма еднозначно решение предвид множеството телефони на пазара и различните видове потребители. За да разберете какво трябва да имате предвид, вижте следните фактори:

Изолационни свойства на твърд и мек кейс за телефон

Добрата изолация е важно качество за всички калъфи за смартфони. Тя ви позволява да използвате устройството си, без да се налага да се притеснявате за драстичната промяна в температурата. Освен това искате също така да предотвратите замърсяването на телефона от прах, мръсотия и други примеси.

Повечето потребители биха похвалили изолационните свойства на твърдия кейс, защото слоевете са сравнително по-трайни и устойчиви на топлина. Въпреки това, меките кейсове също са известни със своите благоприятни изолационни свойства.

keys-za-telefon-1
Изолационни свойства на твърд и мек кейс за телефон

От друга страна, някои меки силиконови калъфи за телефони са по-малко чувствителни към топлината и могат да се използват по време на бързо зареждане. Можете също да го предпазите от драскотини и прах. Просто трябва да проверите колко ефективен е избраният от вас мек кейс, тъй като някои от тях често се представят по-зле от твърдите. Препоръчваме да прочетете описанията на продуктите и да ги сравните.

Възможности за захващане на твърд и мек кейс за телефон

Задържането на телефон удобно в ръката е повсеместно за изпълнение на ежедневните задачи, като писане на текстови съобщения, намиране на упътвания чрез мобилния ви GPS, както и търсене в интернет на близките продукти и услуги. Трябва да го хванете правилно, а калъфът за телефона трябва да ви даде възможност да го направите, тъй като повечето телефони често са хлъзгави и тромави, съответно това може да ви затрудни.

keys-za-telefon-1
Възможности за захващане на твърд и мек кейс за телефон

В този аспект много потребители на смартфони биха казали, че по-меките калъфи са по-добри, защото са по-удобни за захващане и имат свойства против хлъзгане. Но същото може да се каже и за твърдите. Например, някои от тях са с повдигнати ръбове и по-тънка основа за ергономична употреба. Някои дори имат подвижна стойка или ринг за удобство. 

Безпроблемно съхранение на телефона в джоба

Нека си го кажем: най-практичното и удобно място за съхранение за смартфона е в джоба. Алтернативно, можете също да го поставите в чантата си или в специализирана чанта, но нищо не се доближава до лекотата и безопасността на джоба.

keys-za-telefon-1
Безпроблемно съхранение на телефона в джоба

За това качествата на меките и твърди калъфи за телефони, често са като врат и шия, заради дизайна на самия кейс, обемистите функции и прахоотблъскващи качества. Затова би било разумно да проверите отзивите на клиентите, да потърсите отличителни функции в информацията за продукта и да проверите бюджета си, за да вземете оптималното решение.

Накратко

Изборът между твърд и мек кейс за мобилен телефон не е еднoзначен за всяко устройство и съответно потребител. Трябва да обмислите редица неща, преди да вземете крайното решение. За щастие сега разполагате с практическите знания необходими, за да ръководите търсенето си. Просто не забравяйте съветите, споменати по-горе, потърсете аксесоари, съвместими с вашия смартфон, и получете защитата, от която се нуждаете.

За да направите разликата между мек и твърд кейс, и да решите дебата веднъж завинаги, може да разгледате най-добрите аксесоари за смартфони в нашия онлайн магазин. За защита и удобство, изберете подходящия кейс за вашето мобилно устройство от Онлайн Магазин – Keysoo

Изолационни свойства на твърд и мек кейс за телефон

Възможности за захващане на твърд и мек кейс за телефон

Безпроблемно съхранение на телефона в джоба

Накратко

Търсиш си калъф за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.