Дългоочакваната серия Samsung Galaxy S24 беше представена - Keysoo

Дългоочакваната серия Samsung Galaxy S24 беше представена

Дългоочакваната серия Samsung Galaxy S24 беше представена

Южнокорейският технологичен гигант Samsung направи страхотен старт на 2024 г. и представи серията Galaxy S24

 

Южнокорейският технологичен гигант Samsung направи страхотен старт на 2024 г. и представи серията Galaxy S24. Компанията направи официално съобщение за най-новите си водещи телефони, Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra, на събитието Galaxy Unpacked в Сан Хосе. Тези нови телефони намират солидно място сред устройствата от най-висок клас, които Samsung някога е произвеждал. През последните две години Samsung премина към нов дизайнерски език на своите телефони и приложи тази естетика към широка гама от модели. Виждаме, че този уникален дизайнерски език продължава в серията Galaxy S24. Тънки рамки, голям екран, камера, която не заема много място, но ви позволява да правите отлични снимки и още… Но Galaxy S24 има и дизайн със заострени ъгли. Когато разгледате други модели, разликата е очевидна веднага.

Иновациите за дългоочаквания Galaxy S24 не се ограничават до това. Както е известно, Samsung преди това предлагаше 4 години Android и 5 години актуализации за сигурност на своите флагмани. На устройствата Galaxy S24 обаче ще се предлагат актуализации за сигурност и 7 нови поколения операционни системи за 7 години. Така устройствата ще получават актуализации до 2030 г. и Android 21. Тази новина е много интересна за целевата аудитория, която не трябва да се тревожи за модела и иска да използва телефона, който е купил, в продължение на много години.

Да стигнем до докосването на изкуствения интелект! Компанията също така сподели подробности за “Galaxy AI”, който ще бъде включен в устройствата на Galaxy. Разработена в сътрудничество с Google, тази функция ще предложи вълнуваща възможност за търсене на Galaxy S24. За да активирате тази функция, просто натиснете и задръжте бутона за начало. След това ще можете лесно да търсите в Google, като оградите обекта, който искате да изберете на екрана. Тази функция ще бъде налична и на устройства Google Pixel, както и на S24.

Характеристики на екрана на Samsung Galaxy S24

Въпреки че не е много висок като размер на екрана, има увеличение в сравнение с модела S23. Този размер не създава проблеми при използването на устройството. Но изглежда ще задоволи тези, които харесват по-големи екрани. Може би най-впечатляващата точка сред характеристиките на екрана на Samsung Galaxy S24 е, че има невероятно висока яркост на екрана от 2600 нита. По този начин можете да имате перфектно изживяване на екрана дори на дневна светлина. В допълнение към всички тези детайли, функцията Vision Booster не само подобрява вашето визуално изживяване, но функцията Adaptive Color Tone осигурява дисплей, по-близък до живи и естествени цветове, което ви води до впечатляващо цветово изживяване.