Защо протекторите за екран са от решаващо значение за здравето на телефона, Част. 1 - Keysoo

Защо протекторите за екран са от решаващо значение за здравето на телефона, Част. 1

protektor-za-ekran-1

Защо протекторите за екран са от решаващо значение за здравето на телефона, Част. 1

Трудно е да си представим какво бихме правили, ако нашите смартфони се повредят или счупят. Поради това инвестирането в телефонни аксесоари е от съществено значение.

Въпреки, че повечето хора имат калъфи за телефони, не всеки купува протектор за екрана. 

Хората или харесват, или презират протекторите за екран.

Дори и да не сте фен, оставянето на екрана ви незащитен е потенциално смъртоносна грешка за вашия смартфон.

В същото време, с толкова много протектори за екрана на пазара, може да бъде предизвикателство да се определи кой от тях ще даде най-отлична защита за вашия телефон.

Какво представлява протекторът за екран?

Протекторът за екрана е тънко парче филм, който се прикрепя към екрана на телефона ви, за да образува прозрачен слой, който го предпазва от драскотини, пукнатини и други повреди.

Филмът обикновено е направен от закалено стъкло, но се използват и PET фолио, акрил, и полиетилен терефталат (по-известен като PET).

protektor-za-ekran-5
Какво представлява протекторът за екрана?

Протекторите за екрана са идеални за смартфони, защото, харесва ли ви или не, тънкостта на стъклото на телефона ви го прави по-податлив на повреди.

Например, ако човек има протектор за екран на смартфона си, той ще може да постави телефона в джоба си, без да се притеснява за това, че екранът може да се надраска или напука.

Най-добрите протектори за екрана са изработени от материал, който издържа на високи температури и предпазва екрана на телефона от повреда от остър обект като нож или ключ.

От какво може да предпази протекторът за екран?

Ако искате да продадете телефона си, когато излезе следващият модел, няма да получите много, ако има пукнатини или драскотини по екрана.

protektor-za-ekran-9
От какво може да предпази протекторът за екран?

Какво причинява това да се случи? Просто има твърде много начини телефонните екрани да се повредят. Има обаче няколко повтарящи се нарушители, за които трябва да сме предпазливи.

Направихме списък с неща, от които протекторът за екрана може да защити телефона ви.

1. Драскотини

Екран на телефона с няколко драскотини може да се изглежда незначителна в сравнение с разбит екран. Но ако искате да оптимизирате стойността му за препродажба, трябва да запазите облика му в добро състояние.

Факт е, че не е нужно да пускате телефона си от голяма височина, за да се  счупи екрана. Ако оставите телефона си в чанта, шансовете са големи да се надраска или счупи. Най-често срещаните виновници за това са ключове и монети.

Добрият протектор за екрана трябва лесно да защити дисплея на телефона ви от незначителни драскотини.

2. Влага

Ако живеете в райони, където стойността на влагата е ниска до такава степен, че никога не виждате сняг или дъжд, имате късмет. Не всеки е такъв късметлия. Ако живеете някъде с проливни дъждове или високи нива на влажност, може би ще искате да обмислите поставянето на протектор за екран.

Влагата и кондензацията могат да предизвикат големи щети на екрана на телефона ви. Протектора на екрана ще го пази от тези неприятни фактори. Ето защо трябва да защитите екрана на телефона си с добър протектор за екрана.

Извод

Както ви споменахме, има много практически причини да инвестирате в протектор за екрана на телефона си. Те могат да помогнат на телефона ви да изглежда добре, да ви спести пари за разходи за ремонт и дори да ви спести от телесни наранявания. В следващата част на статията ще изведем повече неща, които един протектор за екран предпазва  и ще сравняваме кой материал защитава най-добре телефона ви.

Предлагаме селекция от качествени телефонни протектори и други аксесоари в множество цветове и дизайни. Пазарувайте в нашия онлайн магазин днес Онлайн Магазин – Keysoo 

Какво представлява протекторът за екран?

От какво може да предпази протекторът за екран?

1. Драскотини

2. Влага

Извод

Търсиш си калъф за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.