Защо протекторите на екрана са от решаващо значение за здравето на телефона, част. 2 - Keysoo

Защо протекторите на екрана са от решаващо значение за здравето на телефона, част. 2

protektor-za-ekran-chast-2-1

Защо протекторите на екрана са от решаващо значение за здравето на телефона, част. 2

Съвременният смартфон, макар да има стъклен протектор на екрана, пак крие риск от счупване при падане. Но успокояващо е, че ще се счупи той, а не самият екран. Затова е по-добре да инвестирате в протектор, за да избегнете повреда на устройството.

Ако искате да избегнете ремонт на дисплея, който може би ще струва доста скъпо, е нужно да се оборудвате със качествен стъклен протектор на екрана.

В тази втора част от статията ще разгледаме останалите заплахи, срещу които протекторът за еркан защитава телефона ви, както и най-изисканите материали на пазара, от които да избирате. Продължете да четете!

 

protektor-za-ekran-chast-2-1
 Протектор на екран

3. Джобни щети

Много хора държат телефоните си в джобовете си, заедно с монети, ключове, запалки, джобни ножове и други елементи, които влизат в контакт с екрана на самото устройство. Изненадващо, но факт, тези, които носят тънки дънки, са най-уязвимите.

Известно е, че телефоните могат да се огъват, докато са в джобовете.

Но не се притеснявайте, ако сте почитател на тънките дънки. Не е нужно да се отказвате от любимите си панталони. Носете ги, но осигурете защита на телефона си с протектор на екрана. Здравият протектор на екрана може да даде необходимата поддръжка, за да не се огъва смартфонът ви в задния джоб.

4. Въздействие

Някои хора сравнение с други по-често изпускат телефоните си. Ако сте един от тях, и екрана на телефона ви получава многократно повреди, ще трябва да се смени с нов.

Не бива да използвате телефон, който има счупен екран. Ще бъде трудно да се справите с него. Ще изпитате затруднения, когато пишете имейли или използвате социалните медии, даже може да се порежете.

Протекторът на екрана може да ви помогне да предотвратите тези неприятности и да ви спести купуването на нов смартфон.

Какви материали трябва да изберем?

Протекторите на екрана са изработени от три основни материала: пластмаса, полиуретан и стъкло. Всеки материал се различава по начина, по който подобрява екрана на устройството ви.

protektor-za-ekran-chast-2-1
 Какви материали трябва да изберем?

Пластмасови протектори за екрани

Пластмасовите протектори на екрана са най-често срещаните, поради което те могат да бъдат намерени в почти всеки магазин. Те са най-рентабилният вариант и са лесни за поставяне.

Те обаче не издържат толкова дълго, колкото другите. Плюс това, те не са толкова качествени и са склонни да се износват по-бързо.

Пластмасовите протектори на екрана са най-евтините, така че те ще бъдат най-добрият ви вариант, ако сте с нисък бюджет.

Полиуретанови екранни протектори

Полиуретановите протектори са по-издръжливи от пластмасовите, което ги прави по-добър вариант за хората, които са склонни да изпускат телефоните си. Те също са лесни за поставяне и имат гладко усещане и блестящ вид, което ги прави предпочитани.

Полиуретановите протектори са по-скъпи от пластмасовите. Въпреки това, те са доста силни, което ги прави отличен вариант за потребителите.

Протектори от закалено стъкло

Стъклените протектори са най-трайни и са направени от закалено стъкло, което осигурява отлична защита срещу различни въздействия. Те са устойчиви на надраскване, поради което са най-предпочитаният протектор на екрана.

Въпреки това, те са по-скъпи от другите, особено тези с по-високо качество. Те са по-уязвими към счупване сравнение с други, но се препоръчват за хора, които искат да намалят риска от напукване на дисплея на смартфона.

Извод

Най-простото нещо, което трябва да направите, когато става въпрос за защита на вашия смартфон, е да го запазите в безопасност. Протекторите на екрана са съществена част от поддържането на добре защитения телефон.

Keysoo е магазин за качествени калъфи за телефони и протектори за екран. Ако търсите аксесоари за мобилния си телефон, разгледайте какво имаме за вас Онлайн Магазин – Keysoo !

3. Джобни щети

4. Въздействие

Какви материали трябва да изберем?

Пластмасови протектори за екрани

Полиуретанови екранни протектори

Протектори от закалено стъкло

Извод

Търсиш си калъф за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.