Значението на използването на нечупливо стъкло за вашия телефон - Keysoo

Значението на използването на нечупливо стъкло за вашия телефон

Значението на използването на нечупливо стъкло за вашия телефон

Използването на нечупливо стъкло е станало почти задължително, за да се намали рискът от повреда на мобилния ви телефон.

 

 

Мобилните телефони, чрез които вършим по-голямата част от ежедневната си работа, се превърнаха в неразделна част от нас. Освен че просто провеждаме обаждания или текстови съобщения, правим  и пазаруване и бизнес разговори с мобилни телефони. Те също са важни за нас, тъй като служат като място за съхранение както на нашите снимки, така и на лични документи. Много хора постоянно отлагат плановете си да преминат към нов телефон от страх, че нещо ще се случи с информацията вътре. Нашите мобилни телефони, които са толкова важни, са винаги с нас, когато излизаме на улицата, когато сме у дома. За да намалим риска от повреда на мобилния ни телефон, използването на нечупливо стъкло стана почти задължително. Сензорните екрани са най-ценната част от нашия мобилен телефон. Тъй като извършваме всичките си операции на сензорния екран, фрактура или пукнатина, които могат да се появят на него, могат да спрат функционирането на живота ни за миг. Когато тази повреда е причинена от грешка на потребителя, тя не се покрива от гаранцията и техническите служби искат големи суми за тази промяна. За да избегнем подобни разходи, трябва да вземем всички предпазни мерки, които можем, за да защитим екраните на мобилните си телефони. Най-валидният начин да направите това днес е да използвате нечупливи екрани. Можете също така да преминете към нов телефон заради себе си, а не защото екранът на стария ви телефон е получил необратими щети.

Какво е нечупливо стъкло?

Филмът обикновено е направен от закалено стъкло, но се използват и PET фолио, акрил, и полиетилен терефталат (по-известен като PET). Стъклените екрани с по-голяма защита са разделени на групи като 9H закалени очила, 3D нано очила, 4D нано очила, 5D нано очила, 6D нано очила и 7D нано очила. Нечупливите лещи са по-устойчиви на удар, падане и удар от други. Тъй като има промяна в качеството им според цените им, трябва да изберете подходящия за себе си, като направите проучване.

Защо трябва да се предпочита използването на нечупливо стъкло?

Мобилните телефони, които носим в ръцете си през цялото време и често оставяме на места, където има опасност от падане, са постоянно изложени на риск. В същото време има опасност екранът му да бъде надраскан от ключове или монети, когато сложим мобилния телефон в джоба си, за да не изчезне или падне. Ето защо телефонът ни се нуждае от постоянно решение за защита. За това използването на нечупливо стъкло е от голямо значение. Благодарение на нечупливото стъкло, защитният екран предпазва екрана на телефона ви на максимално ниво, когато се видят ситуации като падане или неравности. Особено, когато имате нужда и купуват по-напреднали мобилен телефон поради ежедневието си или длъжностна характеристика, искате да го използвате за дълго време. Въпреки това, тъй като разширените функции означават повече пари, трябва да защитите новия си телефон по най-изчерпателния начин, така че бюджетът ви да не се разклаща два пъти през една и съща година. Или когато получите втори телефон, който отговаря на вашия бюджет, трябва да обърнете голямо внимание на неговия екран.

Значението на използването на нечупливо стъкло за вашия телефон
Значението на използването на нечупливо стъкло за вашия телефон

Тъй като най-използваният екран на сензорните мобилни телефони, където са достъпни всички приложения, трябва да се обърне специално внимание на тази част. Освен това, когато екранът е силно повреден, е важно да защитите добре сензорния екран, така че информацията в телефона да може да бъде възстановена. Поради тази причина трябва да използвате нечупливо стъкло, за да осигурите най-пълната защита на екрана на мобилния си телефон.

Как да инсталираме нечупливо стъкло?

За да използвате мобилния си телефон ефективно в продължение на много години, трябва да защитите екрана му на максимално ниво а за това може да се доверите на Keysoo най – доброто място за смартфон аксесоари. Независимо от марката и модела, екраните, които мобилните телефони имат, могат да се счупят или счупят в случай на удари или падания, или по-лошо. Използването на нечупливо стъкло е много важно, за да се предотврати това. И така, как да инсталирате нечупливо стъкло? На първо място, когато инсталирате нечупливия екран, трябва да почистите екрана на телефона със специално произведени мокри кърпички, така че да няма прахови частици под него. След това, с помощта на микрофибърна кърпа, трябва да изсушите екрана на телефона, докато не сте сигурни, че върху него не остава прах. След като сте почистили добре екрана на мобилния си телефон и сте се уверили, че не са останали прахови частици, можете да продължите с процеса на инсталиране на нечупливото стъкло. Първо, уверете се, че го държите на правилните места, като погледнете повърхността на нечупливото стъкло. След това определете оптималната позиция, като я поставите върху екрана на телефона си, без да премахвате филма от него. След това постепенно отстранете защитния филм върху нечупливото стъкло. В този момент е много важно да не дърпате защитния филм бързо. След това внимателно залепете върха, който сте повдигнали филма, върху екрана на телефона си. Когато правите това, можете да премахнете всички мехурчета под филма с помощта на карта. Направете това и поставете останалата част от филма на екрана на телефона си. По този начин няма да оставите никакви мехурчета между нечупливото стъкло и екрана на телефона. Въпреки че инсталирането му е задача, която изисква много търпение, нечупливата му употреба ще ви бъде от полза по много начини.

Как да премахнете нечупливото стъкло?

Използването на нечупливо стъкло предпазва мобилния ви телефон от всякакви повреди и ви позволява да използвате устройството си ефективно в продължение на много години напред. Въпреки това, може да искате да замените този протектор поради голям удар върху нечупливото стъкло или защото смятате, че е твърде стар. Но как можете да премахнете солидно нанесено нечупливо стъкло от екрана на телефона си? Трябва да се опитате внимателно да повдигнете ъглите с нокът, докато намерите разхлабената част на нечупливото стъкло. Когато намерите размразен ъгъл, започнете постепенно да повдигате протектора, започвайки от там, но не бързайте. Повдигнете и отстранете нечупливото стъкло на слой възможно най-плосък.