Протектори

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПРОТЕКТОР ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН ИЛИ ТАБЛЕТ?

Без никакво съмнение можем да кажем, че дори и да не са толкова евтини като устройства, смартфоните вече са неразделна част от ежедневието ни и вече е трудно да си представим как можем да живеем без тях. Ние ги използваме навсякъде и във всяка ситуация, а това увеличава риска да бъдат изпуснати. С течение на годините размерите на екрана непрекъснато се увеличават, което допълнително увеличава риска от това той да се счупи. Както отбелязахме, смартфоните се продават на сравнително висока цена, което означава, че човек може да плати стотици левове за смартфон или таблет и да се окаже с надраскан или, още по-лошо, със счупен екран? За да избегнете този неприятен момент, KEYSOO предлага протектори за екрана на всеки смартфон и таблет на пазара. Все повече хора имат намерение да закупят протектор, за да защитят своя смартфон и ето защо смятаме, че това е добра идея.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА  ПРОТЕКТОРЪТ?

Екранният протектор е направен от специално стъкло, така че да пасва перфектно на всяко устройство. Поставен на оригиналния екран, той е почти невидим и поема върху себе си ударите и драскотините вместо самия дисплей на телефона. Ако се счупи е по-лесно(и същевременно доста по-евтино)да премахнете протектора, в сравнение с това да подмените самия екран на телефона.

Екранните протектори се предлагат във всякакви форми и размери; някои от тях са направени от тънък слой пластмаса или фолио, докато други са направени от истинско и същевременно подсилено стъкло, преминало през специален процес на закаляване(темпериране). Някои производители правят протектори за общо ползване, които не са съобразени с точната форма на устройството, докато други произвеждат няколко варианта за един и същ модел телефон или таблет, за да гарантират перфектно пасване към екраните.

За да поставите екранния протектор, почистете устройството първо с мокра, а впоследствие със суха кърпичка. След това внимателно прикрепете протектора към екрана на смартфона или таблета. Той трябва да бъде разположен правилно, така че да пасва на устройството. Уверете се, че липсват каквито и да прашинки по екрана, тъй като това ще причини появата на въздушни мехурчета под протектора (повечето видове обикновено могат да бъдат премахнати и отново прикрепени).

Крайният резултат е устройство с протектор, което гарантира защита на смартфона или таблета. Покритието същевременно запазва всички функционалности на смартфона ви, спестявайки ви риска да отделите време и пари за ремонт при евентуално счупване на дисплея.

ОТ КАКВО СА ИЗРАБОТЕНИ ЕКРАНИТЕ НА УСТРОЙСТВАТА НИ?

Повечето съвременни устройства(особено тези, произведени след 2013 г.) използват Corning’s Gorilla Glass за екрана. И макар да е вярно, че Gorilla Glass е закалено, твърдо стъкло с определена устойчивост на надраскване и защитава телефона ви до известна степен, все пак от KEYSOO бихме ви препоръчали да използвате протектор за дисплея.

Протекторите действат като въздушна възглавница или каска за велосипед; те ще поемат ефекта от евентуален удар, но не защитават от всичко. Ако ударът е достатъчно силен, за съжаление той ще счупи както протектора, така и екрана на вашето устройство. Въпреки това сте по-добре защитени с прикрепен протектор на дисплея, отколкото без такъв.

Както споменахме, телефонът ви е донякъде податлив и към надраскване, защото го използвате всеки ден и навсякъде. Обикновено го поставяте го в джоба или чантата ви, заедно с ключове, бижута и т.н., и може просто да се надраска от случайно попаднал в джоба ви пясък. 

ПРОМЕНЯ ЛИ ПРОТЕКТОРЪТ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА НА МОЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ ТАБЛЕТ?

Протекторите запазват 100% чувствителност при докосване и са максимално прозрачни, което означава, че усещането при използването на сензорния екран на вашия телефон или таблет е абсолютно същото, както и преди поставянето на протектора.

И ТАКА, ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПРОТЕКТОР ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН ИЛИ ТАБЛЕТ?

Екранният протектор няма да защити устройството ви във всяка ситуация и не е нечуплив. Но това ще добави допълнителна защита за вашия телефон, което от своя страна ще ви помогне да избегнете скъпи ремонти на дисплея и надраскан сензорен екран. В крайна сметка е по-лесно (а и по-евтино) да смените протектора, в сравнение с това да подмените целия дисплей, така че ви препоръчваме да защитите вашите устройства с най-добрия протектор, който, разбира се, можете да откриете във всички магазини на KEYSOO.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *