Иновативни продукти за защита на вашия таблет - Keysoo

Иновативни продукти за защита на вашия таблет

Иновативни продукти за защита на вашия таблет

Един от най-големите признаци за подмяна на протектора на екрана на таблета е, когато започне да се отлепва. Отлепването е това, което се случва, когато ъглите на протектора започват да се надигат. Това не само изглежда лошо, но проблемът като цяло ще се влоши, ако остане неразрешен. За щастие, ако разрешите проблема достатъчно рано, може просто да се наложи да замените или протектора на екрана на таблета си, или калъфа.

Хидрогел  протекторът

Изработен е от мек TPU (термопластичен полиуретан) материали.
Благодарение на високата си пластичност, протекторът покрива цялата повърхност на дисплея на  Вашия таблет.
Защитава от удари, надрасквания и други наранявания.
Съвместим с калъфи или кейсове.
Друго впечатляващо качество е, че хидрогелът се самовъзстановява от ежедневни драскотини.
Гумиран, лесен за поставяне и почти невидим за окото.
Не се притеснявайте, ако останат мехурчета след слагането на протектора на Вашия таблет. Те ще изчезнат сами без допълнителен натиск до 48ч.

Предимства:

Дебелина и площ
Хидрогел протекторите са по-тънки от стъклените протектори, което ги прави почти незабележими. Освен това, понеже са подходящи и за извити екрани, обващат целия екран и го защитават от драскотини и леки удари.

Висока прозрачност
Хидрогел протекторите предлагат изключителна прозрачност и много добра видимост от всички ъгли.

Бърза реакция при допир
Хидрогел протекторите за дисплей са много чувствителни и бързо разпознават всеки допир на екрана.

Без мехурчета и лесен за почистване
Хидрогел протекторите предотвратяват появата на мехурчера на екрана и са лесни за почистване с мека кърпа.

Недостатъци:

Хидрогел протекторите не предлагат максимална защита при случайни падания поради мекия си материал. В този случай закаленото стъкло е чудесен вариант.

Протектор от закалено стъкло за таблети

Протекторите от закалено стъкло са по-добри в много отношения и все още много търсени в днешни дни. Предлагат 100% защита на вашето устройство от драскотини, удари и случайни падания. Изработват се от твърд TPU материал, ето защо са издръжливи и надеждни за дългосрочна употреба.

Също така, протекторите от закалено стъкло се предлагат с множество защитни слоеве като олеофобно нано покритие и покритие против разрушаване, което прави тези протектори по- здрави и издръжливи от другите протектори за дисплеи.

Стъклените протектори нямат самолечебно свойство като хидрогел протекторите. Въпреки това, те са отличен избор за максимална защита на вашето устройство.

Предимства:

Защита
Протекторите от закалено стъкло защитават по-добре екрана от хидрогел протекторите, тъй като притежават 9H твърдост, което е достатъчно да защити екрана от дълбоки драскотини и удари.

Безопасност
Закаленото стъкло е по-безопасно от хидрогел протекторите, тъй като когато стъклото се счупи, то се раздробява на малки парченца, но не се разпада и не причинява щети на екрана на устройството.

Чувствителност при допир
Тъй като закаленото стъкло притежава олеофобно покритие, това го прави чувствително на допир. Също така, това покритие предотвратява задържанието на пръстови отпечатъци, масло, прах и друга мръсотия по екрана.

Висока прозрачност
Закаленото стъкло е с висока прозрачност и предлага кристално чиста картина от всички ъгли.

Недостатъци:

Протекторите от закалено стъкло са с по-голяма дебелина от хидрогел протекторите, което може да е неприятно за някои потребители. Освен това, нямат самолечебни свойства.