Какво е PRIVACY ПРОТЕКТОР и как работи? - Keysoo

Какво е PRIVACY ПРОТЕКТОР и как работи?

protektori privacy 3

Какво е PRIVACY ПРОТЕКТОР и как работи?

protektori privacy
Протектори privacy

Поверителността е решаващо нещо, особено когато става въпрос за нашето лично пространство. Множество приложения ни помагат да осигурим поверителност и да скрием от другите това, което правим на нашите телефони, лаптопи и други устройства.

Протекторът за екран за поверителност е протектор за екран, който защитава поверителността ви от онези, които искат да гледат екрана ви докато ползвате телефона си. Те служат за двойна цел: да защитят вашата поверителност и да предотвратят драскотини и удари по екрана на вашия телефон.

Privacy протекторите за екран са полезни, когато пътувате на обществени места. Когато използвате телефона си в автобус или влак, обикновеният протектор на екрана позволява на хората отстрани да виждат екрана ви.

От друга страна, privacy протекторът може да запази личната и чувствителна информация на екрана ви само за вас. Зяпачите не могат да надникнат в телефона ви и да наблюдават какво правите. По този начин можете да предотвратите визуално хакване.

Как работи PRIVACY ПРОТЕКТОРИ?

Някои privacy протектори потъмняват екрана ви, което го държи далеч от зрителите, но може да бъде неблагоприятно за вас. Тези евтини протектори не са това, което искате да използвате.

Добрият протектор на екрана използва поляризация – технология, която блокира светлината под определени ъгли. Това е същата технология като на слънчевите очила. Така казано, този тип протектор за екран ограничава видимостта на екрана под ъгъл от 30 до 45 градуса. Така хората до вас могат да видят само, че телефонът ви има тъмен екран. 

Какво прави един privacy протектор добър?

Protektori privacy 1
Протектори privacy

Трябва да можете да изберете най-добрия протектор на екрана на пазара. Ето някои съображения, които трябва да вземете предвид:

Технология за поверителност: Можете да се справите по-добре с поляризиран протектор за екран, който показва екрана ви под ограничен ъгъл и само за вас. По-евтините privacy протектори просто потъмняват екраните, което не е полезно за вас.

Ъгъл: Можете да избирате между privacy протектори, които показват екрана ви под ъгъл от 30 или 45 градуса. Така или иначе, вашият екран е достъпен за вас, когато го гледате директно и е защитен срещу зрители от двете страни на екрана.

Материал: Два от най-разпространените защитни екрани за поверителност са направени от стъкло и филм. Последният е подходящ за повечето телефони, особено за тези с извити екрани. От друга страна, закаленото стъкло е по-добър протектор за екрана срещу драскотини и счупвания и когато изкривяването не е взето предвид.

Двупосочен или четирипосочен: Тъй като ъглите защитават поверителността на екрана ви срещу зрители от двете страни, можете да изберете какво да показвате на други хора, като наклоните телефона си на всяка страна. Остава обаче въпросът кой може да го види отгоре. Ако искате да ограничите достъпа до вашия екран от всеки около вас, вземете четирипосочен екран вместо двупосочен.

Заключение

Защитете поверителността си срещу зяпачи, които може да се опитват да използват вашата лична и чувствителна информация като пароли, банкови данни, имейли и др. Дори вашите съобщения трябва да са достъпни само за вас, и въпреки че на никого не може да бъде гарантирана неприкосновеността на личния живот на обществени места и в транспорта, поне протекторът за поверителност на екрана може да ви помогне.

Какво е PRIVACY ПРОТЕКТОР и как работи?

Как работи PRIVACY ПРОТЕКТОРИ?

Какво прави един privacy протектор добър?

4.Забавяне на производителността и остарял хардуер

5.Пространство за съхранение