Какво трябва да имате предвид, когато избирате калъф за таблет - Keysoo

Какво трябва да имате предвид, когато избирате калъф за таблет

когато избирате калъф за таблет

Материали

Въпреки, че може да не звучи важно, но материалите, от които се изработват калъфите, могат да повлияят на всичко – от производителността на корпуса до здравето на потребителя. Повечето калъфи са изработени  от два основни материала; силикон и поликарбонат, препоръчително е да не съдържат токсични химикали и да включват вътрешен дизайн, който допълнително да предпазва устройството от удари при падане.

Здравина

Без значение колко сте внимателни, инцидентите се случват и то често в най-неудобните моменти. Здравият калъф може да ви спести много разходи за ремонт или за подмяна на устройството. Някои от калъфите са сертифицирани, което означава, че могат да издържат на многократни падания  и въпреки това да държат устройството вътре безопасно. Докато много производители на калъфи тестват и рекламират своите калъфи като здрави, малцина имат сертификати. Преди да си закупите калъф, уверете се в здравината му.

Монтаж

Стойките за таблети могат да ви помогнат да използвате устройството по-удобно и продуктивно. Как ли ? Монтирането на таблета и поставянето му на нивото на очите значително намалява напрежението във врата на потребителя и подобрява стойката, като същевременно го държи под ръка.

Аксесоари за калъф

За да улеснят използването на таблета, някои производители, предлагат аксесоари като универсални презрамки. С нея може да се носи таблета със свободни ръце, като същевременно го държи защитен до себе си. За хора, които трябва да държат таблетите си за дълго време, има универсални ленти за ръка. Тази каишка се регулира за различни размери на ръцете и се върти на 360 градуса за лесна употреба. Преди да поръчате, уверете се, че калъфът, който сте избрали, поддържа тези аксесоари.

Протектори за екран

Въпреки, че сензорните екрани продължават да се подобряват, те все още са една от най-крехките части на таблета. Повечето екрани са направени от Corning Gorilla Glass, което предотвратява вдлъбнатини и драскотини, но не и пукнатини или счупване на екрана, ако таблетът падне. За да защитите адекватно вашето устройство, таблетът се нуждае от здрав калъф и протектор за екран. Оформени в пластмасова рамка, протекторите за екрана абсорбират ударите, докато здравият калъф държи всичко сигурно на място.