Как да актуализирате телефон - Keysoo

Как да актуализирате телефон

Как да актуализирате телефон

Когато използваме телефони и компютри, често срещаме известия за актуализиране. Актуализацията на телефона е важна за живота и използването на вашето устройство.

 

Когато използваме телефони и компютри, често срещаме известия за актуализиране. Възможно е да игнорирате известията за актуализиране, защото устройствата ви нямат проблем. Актуализациите на софтуера са много важни, за да избегнете проблеми на вашите устройства по-късно. Ако получите известие за актуализация на устройствата си, обърнете внимание на тези предупреждения. Защото актуализацията на телефона е изключително важна от гледна точка на живота и използването на вашите телефони.
Има софтуер във всички електронни устройства, използвани в ежедневието. Тези, които кодират този софтуер, продължават да разработват софтуер веднага след пускането на продуктите. Софтуерът на всички приложения, които използвате на телефоните си, непрекъснато се развива и променя. Разработчиците правят актуализации, за да добавят нови функции към софтуера и да вземат предпазни мерки срещу външни заплахи от заплахи или да поправят някои бъгове. Има причина, поради която постоянно виждате известие за актуализация. Поради тази причина е да се направи софтуерът по-добър и по-надежден.
В днешните условия непрекъснатото увеличаване на използването на мобилни устройства и развитието на технологиите носят много удобства. Мобилните устройства имат важно място в ежедневието ни извън света на бизнеса. Това доведе до атаки по интернет. Ето защо сигурността на нашите устройства е толкова важна. Много мобилни разработчици и собственици на приложения имат за цел да предотвратят атаки чрез въвеждане на нови актуализации. Ето защо актуализацията на телефона е доста важен въпрос. Актуализацията на телефона удължава живота на вашите устройства и ви дава добро потребителско изживяване. Тя ви предпазва от атаки на вашите устройства. Ето защо препоръчваме да не отлагате актуализациите, които виждате на телефоните си.

Актуализация на телефона с Android

• Свързване към Wi-Fi мрежа,
• Android, изберете менюто с настройки, налично на вашите телефони,
• Докоснете Система, докоснете
• Кликнете върху прозореца, който казва за устройството,
• Отидете на Актуализации на софтуера,
• Ако има актуализации на телефоните ви, ще се появи наличната опция за актуализация на системата. Щракнете върху изтегляне и инсталиране в долната част на екрана, за да направите актуализация. Ако телефонът ви е актуализиран, ще видите, че това устройство е актуално.

Актуализация на телефона с iOS

• Свържете телефона към Wi-Fi мрежата,
• Отидете в раздела Настройки,
• Щракнете върху менюто Общи и кликнете върху опцията за актуализация на софтуера,
• Кликнете върху секцията, която казва изтегляне и изтегляне,
• В колко часа искате да направите актуализацията, щракнете върху опцията и завършете операциите.

Какво се случва, ако актуализацията на телефона не е направена?

Смарт устройствата получават актуализации в определени времеви рамки. По този начин телефонът е интегриран в нови приложения и нови функции. Чрез премахване на грешките в софтуера, телефонът става по-сигурен. По този начин животът на телефона се удължава. Знаейки всичко това, не актуализирането на телефона представлява риск.
• Всички приложения в телефона непрекъснато се актуализират за подобрение. Това означава, че телефонът получава известие за актуализация. Веднъж свързани към Wi-Fi мрежата, те се актуализират автоматично. Когато приложенията се актуализират, телефонът ви няма да може да премахва нови функции, ако не се актуализира. След известно време се преживяват ситуации на замръзване и свиване.
• Актуализираните приложения не поддържат телефона ви след известно време. По този начин не можете да използвате приложенията.
• Телефоните се актуализират, за да се предпазят от вируси и злонамерен софтуер. Ако не актуализирате телефоните си, защитната стена ще бъде слаба.
След информацията, която споменахме по-горе, искате да актуализирате телефона си. Но телефонът ви няма актуализация на софтуера. Ако телефоните не се актуализират дълго време, системата за актуализиране ще бъде деактивирана след известно време. Ако имате по-старо устройство, телефоните ви може да не приемат актуализации. Това е така, защото някои нови функции на приложението искат най-популярните телефони. Не е възможно да играете някои игри с по-стари устройства с Android. Защото графиката на играта е проектирана в съответствие с по-високо качество и топ модел устройство. За да може телефонът ви да получи известие за актуализация, производителите трябва да направят актуализация на софтуера, която да отговаря на спецификациите на телефона ви.