Как да възстановите изтритите си снимки на iPhone - Keysoo

Как да възстановите изтритите си снимки на iPhone

Как да възстановите изтритите си снимки на iPhone

Случвало ли ви се е случайно да изтриете важни снимки от вашия iPhone и след това да съжалявате? Не се притеснявайте, защото има начини да си върнете изтритите снимки. iPhone предлага някои мерки за сигурност срещу потребителски грешки, което ви позволява да възстановите случайно изтритите си данни. В тази публикация в блога ще ви кажем стъпка по стъпка как можете да възстановите случайно изтрити снимки от вашия iPhone.

Методи за възстановяване на изтрити снимки на iPhone

1. Наскоро изтрита папка

Ако случайно сте изтрили снимките си, папката “Наскоро изтрити” на вашия iPhone ви позволява лесно да върнете изтритите елементи. Тази функция действа като предпазна мрежа за случайно изтрити снимки.

 • Отворете приложениетоСнимки“: Започнете, като докоснете приложението “Снимки”, разположено на началния екран на вашия iPhone. Това приложение е мястото, където можете да организирате всичките си снимки и видеоклипове.
 • Превключване към раздела АлбумиДокоснете опцията “Албуми” от менюто в долната част на приложението. Това ще ви пренасочи към секцията с всичките ви фотоалбуми.
 • Намерете папкатаНаскоро изтрити“: Докато превъртате през секцията Албуми, потърсете папката, наречена “Наскоро изтрити”. Тази лична папка временно съхранява всички снимки и видеоклипове, изтрити през последните 30 дни.
 • Изберете елементите, които искате да възстановите: Когато отворите папката “Наскоро изтрити”, ще видите списък с елементи, намерени там. Изберете снимките или видеоклиповете, които искате да възстановите една по една. Докоснете няколко елемента, за да ги изберете наведнъж.
 • Натиснете бутонаВъзстановяване“: След като завършите процеса на подбор, докоснете опцията “Възстановяване”, която се появява в долната част на екрана. Това ще възстанови избраните снимки и видеоклипове в оригиналните им албуми и изтритите елементи ще бъдат успешно възстановени.

Чрез тези прости стъпки можете спокойно да върнете важните си спомени, които са били случайно изтрити. Но не забравяйте, че елементите в папката “Наскоро изтрити” автоматично се изтриват напълно след 30 дни, така че е важно да възстановите важните си елементи своевременно.

2. Как да възстановите изтрити снимки от телефона с iCloud

Ако вече сте активирали функцията за архивиране на iCloud, вашите снимки, които случайно сте изтрили, може да са безопасни в iCloud. iCloud автоматично архивира данните на вашето устройство, което ви позволява лесно да ги възстановите в случай на загуба. Можете да получите снимките си обратно, като следвате стъпките по-долу:

 • Проверете iCloud Backup: Първо, уверете се, че вашият iCloud архив е активен и че изтритите ви снимки са запазени по време на този процес на архивиране. За да направите това, отидете в менюто Настройки на вашия iPhone, изберете вашия Apple ID, докоснете iCloud и проверете опцията “Управление на архивирането”.
 • Нулиране на вашия iPhone: За да възстановите устройството си от резервно копие на iCloud, ще трябва да нулирате цялото съществуващо съдържание и настройки. За да направите това, отидете в Настройки > Нулиране на общите > и докоснете “Изтриване на цялото съдържание и настройки”. Тази стъпка ще възстанови вашия iPhone до фабричните настройки.
 • Възстановяване от iCloud Backup: След като устройството ви се рестартира, изберете “Възстановяване на iPhone от iCloud Backup” в процеса на настройка на iPhone. Тази стъпка ви позволява да възстановите всичките си данни, съхранявани в iCloud, на вашето устройство, включително изтритите ви снимки.
 • Изберете АрхивиранеНамерете подходящия архивен файл от списъка и го докоснете, за да изберете архива, който искате да възстановите. Прегледайте информацията за датата и съдържанието на архива, за да се уверите, че сте избрали правилния архив.
 • Завършете процеса на възстановяване: След като направите своя избор, изчакайте процесът на възстановяване да завърши. Този процес може да варира в зависимост от размера на резервното копие и скоростта на вашата интернет връзка.

Като следвате тези стъпки, можете безопасно да възстановите случайно изтритите си снимки и други важни данни на вашия iPhone.

3. Как да възстановите снимки с iTunes

Можете да възстановите снимки, които случайно сте изтрили чрез iTunes. Ето какво трябва да направите, за да възстановите снимките си с помощта на iTunes:

 • -Като първа стъпка, свържете вашия iPhone към вашия компютър с помощта на USB кабел. След това стартирайте приложението iTunes на компютъра си.
 • Когато видите устройството си в iTunes, първо създайте резервно копие за вашия iPhone, за да защитите съществуващите си данни. Това гарантира, че получавате копие за сигурност, за да покриете цялата информация на вашето устройство.
 • -След като процесът на архивиране приключи, можете да възстановите вашия iPhone от резервното копие на iTunes, за да върнете изтритите си снимки. В този момент има важна подробност, на която трябва да обърнете внимание: Процесът на възстановяване ще изтрие всички съществуващи данни на вашия iPhone и ще ги замени с данните, взети по време на архивирането. Така че, не забравяйте да запазите важните си данни, преди да предприемете тази стъпка. С този метод ще можете да извлечете случайно изтритите си снимки.