Моделите iPhone, които няма да получат актуализация на iOS 17, бяха обявени! - Keysoo

Моделите iPhone, които няма да получат актуализация на iOS 17, бяха обявени!

Моделите iPhone, които няма да получат актуализация на iOS 17, бяха обявени!

Apple, технологичният гигант, сподели моделите iPhone, за да бъдат актуализирани до iOS 17 на събитието, което организира. Според списъка са идентифицирани модели iPhone, които не са получили актуализацията iOS 17

 

През изминалия период, след актуализацията на iOS 16, актуализации на живо, редактиране или отмяна на съобщения, функция за заключване на екрана, стил на пакетна обработка на снимки дойдоха от много актуализации. Въпреки това, iOS 17 включва много нови функции. Тя се подготвяше за фина настройка, особено с отстраняването на софтуерни проблеми, и накрая беше дадено одобрение за септември.

Кои iPhone устройства няма да получават актуализации?

Apple обяви актуализацията на iOS 17 с много нови продукти на събитие. Всички модели iPhone, които са нови, ще могат да получават актуализацията iOS 17. Но имаше някои въпросителни за по-старите модели iPhone. С обясненията, направени по време на събитието, беше потвърдено кои модели iPhone ще получат актуализации.

Ето моделите iPhone, които няма да получат актуализацията:

 • iPhone X
 • Айфон 6
 • iPhone 6s
 • Айфон 7
 • Айфон 8
 • Айфон 8 Плюс
 • iPhone X

Споменатите модели няма да получават актуализации. Можем да кажем, че Apple прекрати поддръжката на този и други по-стари модели. Има обаче много модели устройства, които ще получават актуализации. Той също така ще дойде с iOS 15, инсталиран на новите устройства iPhone 17.

На кои iPhone устройства ще се появи iOS 17?

Чуди се за кои iPhone устройства ще дойде новата версия на операционната система iOS 17. Защото потребителите на iPhone искат да увеличат използваемостта на устройствата, като имат най-актуалната операционна система. За това са определени почти всички модели iPhone, които ще имат новата актуализация. Все още обаче няма ясно обяснение за споменатите модели. Apple, технологичният гигант, заяви, че устройствата, които ще получат новата операционна система, обикновено ще бъдат нови устройства.

iOS 17 ще излезе на много устройства със серията iPhone 15, която ще бъде налична през септември. За устройствата, които ще получат актуализацията, се знае, че идват в сериите iPhone 11, 12, 13, 14, SE 2023 и 2022, както и в iPhone XS, XS Max и накрая в серията XR. На този етап iOS 17 няма да е налична за iPhone 8 и X устройства. Но компанията Apple актуализира операционните системи за iPhone устройства от 5 до 6 години. Като се има предвид, че моделът, представен през 2017 г., е завършил около 5 години, не е изненадващо, че не получава актуализации за iOS 17 за тези телефони.

Какви ще бъдат новите функции, които ще дойдат с iOS 17?

Актуализацията на iOS 17 отговаря на очакванията с много нови функции. Той също така ще излезе с iOS 15, инсталиран директно на iPhone 17 устройства. Следователно няма нужда да правите нищо допълнително на нови устройства.

Идентифицирани са нови функции, които ще идват с iOS 17. Някои от функциите, които идват, са както следва:

 

 • Използване на iPhone устройства като нощни часовници.
 • Споделяне на информация за контакт между iPhone устройства.
 • Функцията за водене на дневник е ново приложение за водене на дневник.
 • Проверете в секцията за съобщения и използвайте стикер.
 • Подобрено автоматично довършване.
 • Добавяне на съобщения във FaceTime.
 • Нов изглед на контакт от страна на екрана при заключване.
 • Функция за офлайн карта.
 • Използвам само командата Siri, с изключение на всяка Siri.
 • Намерете елемента за споделяне.
 • Бъдете в състояние да транскрибирате гласовото съобщение.

 

С въвеждането на iOS 17 потребителите на iPhone започнаха да се чудят кога ще дойде актуализацията на iPhone 15 и iOS 17. Фирмата на Apple все още не е обявила ясна дата за датата на излизане на iOS 17. Очаква се обаче актуализациите да бъдат налични през първите седмици на септември. Отделно от това, iOS 17 беше достъпна в бета версията на разработчика. Apple предоставя възможност да изпитате нови операционни системи за потребители с акаунти на разработчици. Все още не е определена ясна дата за бета версията, която е отворена за обществеността.

В резултат на това, с устройствата iPhone 15, планирани да бъдат продадени през септември, актуализацията на iOS 15 е важно развитие, което се очаква за много потребители на iPhone. Новите актуализации, заедно с новите модели, които наскоро бяха пуснати в продажба, ще бъдат значително предимство за потребителите на iPhone.