Най-добрата защита създавана до сега за вашия телефон, таблет и смарт часовник - Keysoo

Най-добрата защита създавана до сега за вашия телефон, таблет и смарт часовник

Най-добрата защита създавана досега за вашия телефон

Самовъзстановяващ Хидрогел протектор.

 

Иновационна технология 

Благодарение на безупречната технология на изработка и висококачествените материали, прецизно съчетани за да ви осигурят максимална защита, този протектор разпределя енергията на удара равномерно по цялата си дължина, като предотвратява счупване на екрана.

Самовъзстановяващ

В следствие на ежедневна употреба повечето протектори се надраскват и създават дискомфорт, но този протектор НЕ! Следи от надрасквания и удари изчезват след няколко часа. Материала, който се използва за изработка на протектора се самовъзстановява от драскотини и леки щети до 24часа.

Покрива целия дисплей

Покритието, което ви осигурява протектора е максимално, дори и за извитите екрани. Подобрената залепваща повърхност не оставя след себе си балончета или лепило.

Съвместим със ВСИЧКИ калъфи

За разлика от повечето стъклени Full протектори, които не позволяват използването на калъф и протектор едновременно, защото повдигнатите ръбове на протектора пречат, този протектор е абсолютно съвместим със всички видове калъфи.

Какво представлява

Основните материали във този протектор са полиетилен терефталат и термопластичен полиуретан. Това съчетание е причината да не се задържат мехурчета, а драскотините да се регенерират. Отново тези два материала абсорбират удара, разпределят го и не позволяват удара да повлияе на дисплея.

Термопластичен полиуретан

Изработен от химически подобрена пластмаса, чиито свойства включват повишена ненадраскваемост, еластичност, устойчивост на мазнина от пръстите ви и повишена твърдост. Тъй като материалът е еластичен, той има „самолечебни“ свойства – това означава, че мекотата му позволява да се абсорбират удари и драскотини и да запази същата си повърхност.