Най-добрата класация на телефоните Пионери на 2022 г. - Keysoo

Най-добрата класация на телефоните Пионери на 2022 г.

Най-добрата класация на телефоните Пионери на 2022 г.

Технологичните ентусиасти се борят да бъдат в крак със скоростта на новите модели смартфони всеки ден. В нашата статия ще класираме пионерите на 2022 година.

Технологичните ентусиасти се борят да бъдат в крак със скоростта на новите модели смартфони всеки ден. Марките смартфони, които наблюдават нуждите на потребителите и реагират лесно на почти всяко търсене, продължават да произвеждат по-модерни устройства, като натискат границите в конкурентната среда. В този момент списъкът за най-добро класиране на телефони за 2022 г.

iPhone 13 Pro: Най-продаваният в света

Моделът iPhone 13 Pro е сред световните бестселъри в списъка на най-добрите телефонни класации за 2022 година. Благодарение на овалния си ъглов дизайн, който осигурява лесен захват и тегло от 203 грама, той предлага приятно използване с удобната си преносима структура. С функции като технологията True Tone Flash и автоматизирането, които могат да се регулират според нивото на осветеност на телефона, той осигурява изключително добра производителност на своите потребители.

iPhone 13 към iPhone 13 Mini: Лидер с висок пазарен дял

iPhone 13 и iPhone 13 Mini, които са постигнали висок пазарен дял със силно търсене, успяват да се проведат в списъка на най-добрите телефонни класации за 2022 година. Ceramic Shield е често предпочитан модел благодарение на функции като защита от стъкло, удобен за потребителя дизайн с плоски ръбове и 12 MP система с двойна камера.

Samsung Galaxy A12: Популярният телефон в света

Samsung Galaxy A12 заслепява със своите функции за LCD екран с разделителна способност 720×1600 HD+. В допълнение към функцията 3-4-6 GB RAM, има и 32 GB, 64 GB и 128 GB опции за вътрешно съхранение. С двойно пространство за SIM карти, функция за пръстови отпечатъци и поддръжка на карти с памет, Galaxy A12 е модел, който успява да заеме първото място сред популярните телефони в света.

Samsung Galaxy S20 Ultra: Масивен дизайн на екрана

В списъка на най-добрите телефони 2022, Galaxy S20, който впечатлява технологичните ентусиасти с огромния си голям екран. Благодарение на структурата си, която тежи 222 грама, той обещава лесна употреба. Със своя 6,9-инчов Dynamic AMOLED 2X ултратънък широкоекранен панел и размер 166,9 x 76 x 8,8 мм, той предлага производителност, подобна на таблет. С 10-кратно оптично увеличение и до 100x цифрово увеличение можете да правите страхотни снимки и да имате качествени функции. Със своята 108 MP широкоъгълна задна камера, 48 MP телефото, 12 Mp ултра широкоъгълна и ToF настройка, той също така привлича любителите на снимки и видео.

Елегантен дизайн: Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S21 FE който влезе в списъка на най-доброто класиране на телефони за 20 г., се откроява със своя IPS LCD S-AMOLED екран и калъф с рейтинг IP68. В допълнение към 6 GB RAM, той предлага голямо количество място за съхранение със 128 GB вътрешна и разширяема памет. Както с 32-мегапикселовата селфи камера отпред, така и с 8, 12 и 12 MP основните камери на гърба, можете да получите възможност да правите изключителни снимки и видеоклипове.

Xiaomi Redmi 9: Добър баланс между цена и качество

Xiaomi Redmi 9 успява да намери своето място в списъка на най-доброто класиране по телефони за 2022 година. Със своя 6,39-инчов екран, Multi Touch функция и 403 PPI плътност на пикселите, той осигурява удобна и функционална употреба. В допълнение към всичко това, той обещава ергономична употреба със своята дължина 157,5 мм, ширина 74,67 мм и дебелина 7,61 мм. Моделът, който предлага добър баланс между цена и качество заедно, успява да спечели сърцата на потребителите.

Realme C21: Непрекъснат опит със супер икономия на енергия

Realme C21, който има висок капацитет на батерията със своя IPS LCD екран, е продукт, захранван от процесора Helio G35. Размерът на поддържаната от изкуствен интелект камера, която е поставена в капковия прорез отпред и осигурява до 4 пъти увеличение, е 13MP. Реал С21; Благодарение на режима на супер мощност, той ви позволява да прекарате до 5,1 часа в WhatsApp и YouTube и до 5,4 часа в Spotify с 5% зареждане.

Huawei P50 Pro с амбициозната си камера

Huawei P50 Pro; Със своя качествен обектив и оптика, хардуер от висок клас и елегантен ъглов дизайн, той успява да бъде в списъка на най-добрите телефони в света 2022. Huawei Share предоставя голяма привилегия с незабавен трансфер на файлове, има размер 72,8 x 158,8 x 8,55 мм и тегло 195 грама. Пригответе се за амбициозно потребителско изживяване с Huawei P50 Pro, което прави разлика с качеството на камерата!

Samsung Galaxy A52 с разлика в хардуера и дизайна

Samsung Galaxy A52 има всички хардуерни и дизайнерски функции, които потребителите очакват от смартфона. Благодарение на поддръжката на 4.5G, той предлага привилегията за непрекъсната комуникация по всяко време, където пожелаете. С качеството на клетъчната връзка за данни може да се постигне яснота при видеоразговори и желаната скорост в достъпа до интернет. Сензорът за околна светлина автоматично намалява яркостта на екрана в ярки среди, така че може да ви помогне да спестите енергия от батерията и да защитите здравето на очите си.