Най-добрите модели телефони на 2023 г. Конкуриращи се с новата серия iPhone - Keysoo

Най-добрите модели телефони на 2023 г. Конкуриращи се с новата серия iPhone

Най-добрите модели телефони на 2023 г. Конкуриращи се с новата серия iPhone

Технологичният гигант Apple представи серията iPhone 15. Изброили сме най-добрите модели телефони на 2023 година. Много марки се конкурират с iPhone…

 

Серията iPhone 15, която дойде в края на годината, е сред най-очакваните модели телефони. Не бива обаче да пренебрегваме и други марки телефони, които се конкурират с iPhone през цялата година. Всеки модел има различни характеристики сам по себе си. Някои модели дори привлякоха повече внимание от серията iPhone и счупиха рекордите по продажби.

Новогодишното вълнение започва със серията Samsung Galaxy S23

Моделите телефони на Samsung, които напускат ерата, включват Galaxy S23 и модела Ultra. Samsung представи новата серия Galaxy S1 на своето събитие на 23 февруари. Моделът, който излезе в началото на 2023 г., е подобен на модела S22. Той се предлага в три различни модела, S23, S23 + и S23 Ultra, а след това телефонът е високо аплодиран. Камерата S23 има някои разлики в сравнение със стария модел. Поради тази причина той беше номиниран за един от най-добрите модели телефони на 2023 г. за потребителите на Android.

Върхове на вълнението: Samsung Galaxy Fold 5 и Galaxy Flip 5

Най-аплодираните модели Galaxy Flip 5 и Galaxy Fold 5 на Samsung продължават тенденцията за сгъваеми телефони. И двата телефона имат уникален дизайн между тях. Нещо повече, той счупи рекордите по продажби още първия път, когато беше пуснат. Както е известно, Samsung успя да бъде едно от водещите имена сред моделите сгъваеми телефони. Можем обаче да кажем, че и двата модела са влезли в надпреварата с моделите iPhone, като са получили положителни отзиви.

Големият скок напред с Huawei P60 Pro

P60 Pro, една от впечатляващите продукции на Huawei, привлича вниманието особено с производителността на камерата си. Той дори отбеляза 156 точки в списъка на DXOMARK, което го прави мобилното устройство с най-добрата камера в света. Той получава пълни оценки не само с функциите на камерата си, но и с качествения си екран, мощен хардуер и дизайн. Телефонът е с размер на екрана 6,67 инча и LTPO OLED дисплей.

Сгъваеми телефони диверсифицирани: Huawei Mate X3

Huawei, която произвежда собствен сгъваем телефон след моделите на Samsung, излиза с модела Mate X3. Въпреки че цената е висока, можем да кажем, че тя е оставила своя отпечатък върху 2023 г. по отношение на представянето. Що се отнася до камерата му, тя е доста забележителна, защото има 50 MP + 13 MP + 13 MP камера. Освен това, с 12 GB RAM и честота на опресняване от 120 Hz, всички хардуерни функции са на високо ниво. Поради тази причина той успя да се превърне в един от най-популярните модели на 2023 година.

Един от най-добрите Android телефони на 2023 г.: Xiaomi 13 Series

Xiaomi пусна най-добрия си телефон с Android през първите месеци на 2023 година. Серията Xiaomi 13 се предлага в два различни модела като 13 и 13 Pro. След дебюта си успява да постигне значителна инерция. Можем да отдадем този успех на високата му производителност. Xiaomi 13 е произведен с резолюция 6,36 инча и 2400х1080 пиксела. Той има FHD + AMOLED екран и се откроява със своите разширени функции със своя процесор Snapdragon 120 Gen 8, в допълнение към честотата на опресняване от 2 Hz. Поради тази причина можем да кажем, че той е сред моделите телефони, които отбелязват 2023 година.

Като цяло можем да обобщим телефоните, които отбелязват 2023 г. по този начин. Освен това последният телефон, включен в списъка, ще бъде серията iPhone 15. Защото Apple предлага различни нови функции, нови цветове на телефоните и актуализация на iOS с новата серия iPhone 15. С други думи, моделите iPhone 15 привлякоха цялото внимание, още преди да излязат. Поради тази причина можем да кажем и серията iPhone 2023 сред моделите телефони, които отбелязват 15 година.