Най-добрите приложения за редактиране на снимки за смартфони - Keysoo

Най-добрите приложения за редактиране на снимки за смартфони

Най-добрите приложения за редактиране на снимки за смартфони

Правенето на снимки и редактирането им е страст за повечето хора. В нашата статия ще говорим за най-добрите приложения за редактиране на снимки за смартфони.

 

 

Фотографията е страст за повечето хора. По същия начин, редактирането на тези снимки и добавянето на ефекти са сред начините да направите спомените по-забавни. Усъвършенстването им с различни модификации не е толкова трудно, колкото си мислите. Приложенията за редактиране на снимки се открояват със своето разнообразие в днешно време. Има някои подробности, които правят тези приложения да се открояват. Лесен интерфейс и функционални функции са сред тези подробности. И така, какви са приложенията за редактиране на снимки? Нека погледнем по-отблизо.

Snapseed

Разработена под ръководството на Google и достъпна както на устройства с iOS, така и на устройства с Android, Snapseed се откроява сред мобилните приложения за редактиране на снимки, които могат да бъдат професионално дефинирани. Софтуерът, който предлага филтри с 29 инструмента в обхвата на приложението, е една от популярните днес програми. Сред инструментите и филтрите, които можете да получите благодарение на Snapseed, се открояват детайли като RAW подобрение, фина настройка, изрязване, завъртане, перспектива, баланс на бялото, четка, селективен, подобряване, винетка, текст, размазване на обектива, магическо сияние, HDR, контраст на тона, криви.

Polarr

Пример, който може да бъде разгледан в категорията на приложенията за редактиране на снимки за Android и iPhone, е Polarr. Polarr, където можете да правите и споделяте свои собствени персонализирани филтри и да започнете с основни филтри и да растете с професионални филтри, предлага на потребителите много алтернативи заедно. С 10 или повече режима на смесване можете да събирате снимките си или да добавяте фотореалистични ефекти като облаци, течове на светлина, сигнални ракети и др. Също така е възможно да се използват обекти като небето, сградите, земята и животните. Можете също така да носите маски с четка, градиент и гланц, за да ви даде много предимства, когато става въпрос за ретуширане на покрития.

Adobe Photoshop Express

Един от софтуерите, който се откроява в категорията на приложенията за редактиране на снимки, несъмнено е Adobe Photoshop Express. Adobe Photoshop Express, безплатната версия на популярния софтуер Photoshop на Adobe, е най-лесният и бърз начин да редактирате снимките си в движение. Можете да направите снимките си по-впечатляващи само с няколко магически докосвания или да добавите изцяло ново измерение към изображенията си, като използвате автоматична корекция и филтри.

Редактор на Pixlr

Друг пример, който можем да разгледаме в рамките на приложенията за редактиране на снимки, които имат две отделни версии, Free и Premium, е Pixlr Editor. Възможно е лесно да редактирате снимките си чрез приложението. Освен това няма задължение за регистрация в заявлението. Pixlr Editor, който ви позволява бързо да изрязвате и преоразмерявате изображения, подобрява цвета на вашите снимки с едно докосване. Освен че без усилие коригира ефекта “червени очи”, той има и функции като изглаждане на кожата и избелване на зъбите.

Lightroom Mobile

Lightroom Mobile се откроява в категорията на приложенията за редактиране на снимки за Android с повече от 100 милиона изтегляния в Google Play. Приложението, което е търсено сред безплатните и платени приложения, има модерен интерфейс. Благодарение на инструментите си за редактиране, той улеснява снимките да изглеждат изключително впечатляващи. Можете да приложите корекции като осветление, експозиция, подчертаване, контраст и т.н., докато редактирате снимката. Нещо повече, приложението включва много предварителни настройки, включително ярки, висок контраст и детайли. Lightroom Mobile предлага много по-разширени функции в платената версия.

Live Collage

Live Collage, който ви позволява да създавате колажи в снимките си в приложения за редактиране на снимки, е получил повече от 100 милиона изтегляния. Можете да създадете колажи само за няколко секунди и да го украсите с текст, рамки, фонове и филтри. Възможно е да правите различни редакции на снимките си с инструментите отгоре на Live Collage, което привлича вниманието с успешния си интерфейс. Много шрифтове в приложението чакат потребителите. Live Collage има две отделни версии, безплатна и платена.

PicsArt

PicsArt, която зае своето място сред популярните приложения за редактиране на снимки в световен мащаб, привлича вниманието с повече от 500 милиона изтегляния в Google Play Store. Впечатляващи филтри и ефекти има в приложението, където има изключително стилни колажни шаблони. В приложението има безброй шрифтове, които ви позволяват да премахвате обекти във фонов режим. Също така е възможно да промените цвета на косата си в PicsArt, който се откроява с успешния си интерфейс. Можете да направите цифров грим в приложението със стикери за грим. В допълнение, поддържаният от изкуствен интелект инструмент за интелигентен избор в приложението ви позволява да замъглите фона. Освен това, ако не харесвате стикерите в PicsArt, можете също да направите свои собствени стикери. PicsArt има две версии, безплатна и Premium.