Най-добрите приложения за смарт часовници - Keysoo

Най-добрите приложения за смарт часовници

Най-добрите приложения за смарт часовници

 

Един от технологичните продукти, които правят живота ни по-лесен, са умните часовници. В нашата статия ще говорим за най-добрите приложения за интелигентни часовници, които ще увеличат производителността ви.

 

Един от технологичните продукти, които улесниха живота ни през последните години, безспорно са умните часовници. След увеличаването на популярността на тези устройства се наблюдава значително увеличение на броя на компаниите, които ги произвеждат. Умните часовници, които привличат вниманието сред най-добрите технологични продукти, успяха да спечелят важно място в живота ни благодарение на функциите, които предлагат. Днес има много модели интелигентни часовници, където има много технологични разработки. Паралелно с увеличаването на броя се правят разработки и от хардуерна страна. По този начин много приложения могат да се използват чрез носими смарт часовници. И така, какво ще кажете да разгледате по-отблизо най-добрите приложения за смарт часовници?

Google Keep

Google Keep е популярно приложение за водене на бележки, което ви позволява бързо да запазвате и организирате бележките си. Благодарение на използването му в интелигентни часовници, можете лесно да управлявате бележките и списъка със задачи от китката си. Синхронизирането на приложението с часовници ви позволява бързо да разгледате бележките си и да добавите напомняния за проекти, по които работите. Благодарение на сензорния екран на тези часовници можете да пишете в текст, да водите гласови бележки и дори да правите рисунки. Можете също да създадете списък със задачи и да маркирате завършени задачи от тук.

Wear Casts

Wear Casts е приложение за подкасти, достъпно за смарт часовници. Благодарение на това потребителите могат лесно да получат достъп до подкасти от китката си. С нарастващата популярност на интелигентните часовници, приложения като тези печелят все повече внимание днес. Съвместим с часовници, работещи на операционни системи като Wear OS, Wear Casts позволява на потребителите лесно да намират и слушат любимите си подкасти. Те могат да намерят предаванията, които искат, с функцията за търсене и да ги слушат с безжични слушалки, използвайки функцията Bluetooth на своя смарт часовник.

Bring

Bring, удобно приложение за списъци за пазаруване, позволява на потребителите да управляват своите списъци за пазаруване и напомняния от часовника си. Това приложение е идеално за улесняване на вашите процеси на пазаруване в ежедневието си. Bring е съвместим с операционни системи за смарт часовници като Android Wear и Wear OS. Благодарение на приложението можете да създавате и актуализирате списъците си за пазаруване и да маркирате завършени продукти. Можете също да използвате функцията, за да споделяте списъци за пазаруване със семейството и приятелите си.

CityMapper

CityMapper, популярно приложение за градска навигация и обществен транспорт, достъпно за смарт часовници, помага на потребителите да планират пътуванията си в града и да намерят най-бързите маршрути. Благодарение на интеграцията си с тези часовници, можете лесно да следвате указанията и информацията за обществения транспорт от китките си.

Sleep as Android

Едно от най-добрите приложения, които се интегрират със смарт часовници, за да проследяват циклите на съня ви и моментите, в които се събуждате, е Sleep as Android. Приложението оптимизира процесите ви на събуждане, което ви позволява да се събудите по-енергични. Той също така анализира подробни данни като продължителност на съня, дълбочина и леки периоди на сън. Като го използвате на смарт часовници, можете да опростите опита си за проследяване на здравето на съня си.

LifeSum

LifeSum, който може да се използва интегриран със смарт часовници, е приложение за проследяване на здравословния начин на живот и храненето. Потребителите могат лесно да проследяват ежедневните си ястия, консумацията на вода и упражненията. Той също така предлага адаптивни планове за насочване на теглото и създаване на здравословни навици.

Какво трябва да се има предвид при избора на приложение?

Има някои неща, които трябва да имате предвид при избора на приложения за вашия смарт часовник. Фактори като функционалност на приложението, лекота на използване, съвместимост, сигурност на личните данни и поверителност са сред важните въпроси. Нека разгледаме някои от важните точки.

Съвместимост и операционна система

Първият и най-важен момент, който трябва да се има предвид при избора на приложение за интелигентни часовници, е дали приложението е съвместимо с операционната система. Пазарът на смарт часовници има различни операционни системи като Android Wear (Wear OS), watchOS, Tizen и LiteOS. За всеки от тях са налични отделни магазини за приложения и съвместими приложения. Поради тази причина трябва да се погрижите да изтеглите съвместими приложения, като научите операционната система на часовника си.

Вид на приложението според вашите нужди

Важно е да помислите какви нужди ще отговаря избраното от вас приложение в ежедневието ви. Правилният избор за вашите нужди и интереси ще ви позволи да извлечете повече от вашия смарт часовник.

Например, ако сте любители на спортни и фитнес дейности, трябва да изберете крачкомер и приложения за упражнения. Ако сте в слушане на музика и подкасти, можете да изтеглите платформи като Spotify и Deezer. Ако обичате да пътувате, приложенията за навигация и планиране на пътувания като Citymapper и Google Maps ще ви бъдат полезни.

Потребителски опит и интерфейс

Размерите на екрана и чувствителността на допир на смарт часовниците са по-малки от тези на мобилните телефони или таблети. Затова е важно да се обърне внимание на потребителското изживяване и интерфейса на приложенията, които ще се използват. Фактът, че приложението е оптимизирано за смарт часовника и има лесен за използване интерфейс, прави изживяването на телефона ви по-приятно и ефективно. Можете да прочетете отзиви за приложения и потребителски отзиви, за да получите представа за удобството, което предлага.

Актуализации & Поддръжка

Редовното актуализиране на приложенията и поддръжката на разработчика също са важни за смарт часовниците. Актуализации; Тя позволява на програмата да работи по-добре, добавят се нови функции и се коригират бъгове. В допълнение, постоянната поддръжка от разработчика ще ви помогне да се сблъскате с потенциални проблеми и да направите работата си по-добра. Ето защо трябва да се уверите, че избраното от вас приложение се актуализира редовно и се поддържа от разработчика.

Платени и безплатни приложения

Приложенията обикновено се предлагат безплатно или срещу заплащане. Можете да ги оцените според вашите нужди и бюджет. Безплатните приложения предлагат основни функции, докато платените предоставят повече функции и персонализиране. Също така, някои приложения започват с безплатната версия и изискват платен абонамент за достъп до определени функции. Можете да оцените най-подходящия вариант според вашите нужди.

Влияние върху живота на батерията

Животът на батерията е силно повлиян от използваните приложения и процесите, които постоянно се изпълняват. Някои от тях могат да повлияят негативно на живота на батерията, като постоянно работят във фонов режим или използват функции за свързване като GPS и Bluetooth. Ето защо, когато избирате приложения за смарт часовници, трябва да вземете предвид въздействието върху живота на батерията. За да оптимизирате живота на батерията, помислете за затваряне на програми, които не използвате често, и редовно проверявайте за процеси, изпълнявани във фонов режим. В EasyCEP можете да прегледате модели смарт часовници като обновения Apple Watch.