Най – предпочитаните смартфони на компаниите - Keysoo

Най – предпочитаните смартфони на компаниите

най предпочитаните смартфони на компаниите

Смартфоните, които компаниите предпочитат, са бизнес ефективни и ориентирани към офиса. В тази статия ще говорим за най-предпочитаните смартфони на компаниите.

Смартфоните, които компаниите предпочитат, са бизнес ефективни и ориентирани към офиса. По отношение както на софтуера, така и на пазара и вградените приложения, които хостват, тези устройства са много подходящи за бизнес употреба. Ето някои модели смартфони, които са ученик на компании и организации:

iPhone 8 за фирми

iPhone, който се откроява сред предпочитаните от компаниите смартфони, е изключително забележителен. На първо място, обещанието за сигурност и потенциалът на операционната система iOS прави устройствата на Apple с 1-0 напред. Честотата на опресняване на екрана с IPS LCD технология е 60 Hz. iPhone 8 може да бъде предпочитан за качествен и бърз екран / интерфейс. Когато се разглежда като бизнес телефон, iPhone има много достатъчна инфраструктура. 

Samsung Galaxy S22 Ultra в корпоративните комуникации

Samsung Galaxy S22 Ultra е сред предпочитаните от компаниите смартфони. Устройството се откроява със своя 6,8-инчов размер на екрана. Нещо повече, устройството обещава ефективно телефонно изживяване с 8 GB RAM и капацитет от 5000 mAh. Моделът, който има стилен и елегантен външен вид, поддържа непрекъсната работа със 120 Hz честота на опресняване на екрана. Освен това, Samsung Galaxy S22 Ultra има Dynamic AMOLED дисплейна технология.

Най предпочитаните телефони от конпаниите
Най предпочитаните телефони от компаниите

Компаниите предпочитат Samsung Galaxy S20 Note

 Samsung Galaxy S20 Note, който заслепява с технологията Super AMOLED екран, е сред предпочитаните от компаниите смартфони със своя капацитет от 8 GB памет. В допълнение към капацитета на батерията от 4300 mAh, моделът запазва привилегированата си позиция в сектора с идеалните си размери на екрана като 6,7 инча.

Google Pixel 7 Pro за фирмени разговори

Google Pixel 7 Pro съдържа много функции, които един бизнес телефон трябва да има. Капацитетът на батерията на въпросното устройство е 5003 mAh. Моделът с 30W бързо зареждане предлага много бързо телефонно изживяване с 12 GB RAM. Размерът на 120 Hz AMOLED екрана на устройството на ниво QHD+ е 6,7 инча.

Области на използване на бизнес телефони

Очаква се сигурността на работните телефони да бъде пълна, хардуерът е достатъчен, а функциите се очаква да бъдат поне над средните. Независимо дали става въпрос за стационарен телефон в офиса или мобилен телефон, бизнес телефоните са свободни от лична или произволна употреба. Вместо това се използва най-вече за използване и контрол на имейли, обаждания, разговори и съобщения.

 Друг фактор, който трябва да се има предвид при избора на служебен телефон, е капацитетът на оперативната памет, тъй като офис приложенията често могат да се използват активно на бизнес телефони. Друга функция, която се търси в бизнес телефоните, е функцията за сканиране на баркод. На телефони от ново поколение с операционна система Android е възможно да сканирате QR кодове чрез Google Assistant. На телефоните с iOS можете да направите същото направо през камерата.

Причини, които са ефективни при избора на служебен телефон

Когато става въпрос за смартфони, предпочитани от компаниите, е абсолютно необходимо да се вземат предвид причините, които са ефективни при избора. Очаква се бизнес телефонът да се зарежда за кратък период от време, да поддържа разнообразни офис приложения и да носи екран с високо качество на разделителната способност. Атрактивното пространство за съхранение и високото ниво на сигурност също са сред потенциалите, очаквани от един служебен телефон. Надеждната поддръжка на техническото обслужване и различните функции също са въпроси, на които трябва да обърнете внимание при закупуването на бизнес телефон. Наличието на допълнителни функции за повикване като изчакване на обаждания, блокиране и гласова поща е задължително за служебните телефони. Интеграцията в облачни и офис приложения също е проблем, на който трябва да обърнете внимание. Освен това трябва да имате предвид и функциите на устройството, които позволяват групова комуникация, като например конферентни разговори, като критерии.

 

Причини да използвате Android като служебен телефон

 Неслучайно телефоните с операционна система Android са сред предпочитаните от компаниите телефони. Телефоните с Android могат да имат капацитет на батерията, който издържа цял ден. Това също е ценна функция за входящи повиквания. В интерес на истината, такъв богат капацитет на батерията носи със себе си време за разговори, които успяват да се разпространят в дълги часове. Никой не иска важни интервюта за работа да бъдат прекъсвани, нали?

 Това не е причината Android да се използва като бизнес телефон. Има и причини като серията Note, в която се помещават писалки S Pen, богати приложения на Play Store и съвместимост с устройства от много различни марки.

 Телефоните с Android и iOS, които се открояват сред смартфоните, предпочитани от компаниите днес, са достатъчно близки, за да се конкурират помежду си по отношение на хардуер и дизайн. В това отношение постигането на решение между Android и iOS за телефони, използвани за бизнес цели, до голяма степен е свързано с лоялността към марката, специалните предпочитания и очакванията за функциите.