Нова функция идва в WhatsApp - Keysoo

Нова функция идва в WhatsApp

Нова функция идва в WhatsApp

С новата функция, която идва в WhatsApp, вече е възможно да се използва на 4 различни телефона. Иновацията, която в момента е на бета ниво, изглежда предлага удобство, особено в бизнес живота.

 

 

WhatsApp е едно от най-популярните приложения за незабавни съобщения с милиарди потребители по целия свят. Има обаче някои недостатъци да се налага да използвате WhatsApp само на едно устройство. Например, ако използвате повече от едно устройство, можете да активирате WhatsApp само на едно устройство. За щастие, WhatsApp вече ви позволява да използвате един и същ акаунт на 4 различни телефона. В тази публикация можете да научите как да използвате WhatsApp на няколко устройства и предимствата на новата функция.

 

Инсталиране на бета версия на WhatsApp


За да инсталирате бета версията на WhatsApp, първо трябва да потърсите приложението “WhatsApp Beta” от Google Play Store или App Store. След като инсталирате бета версията, можете да свържете един и същ акаунт към четири различни телефона.

 

Свързване на един акаунт към няколко телефона


За да свържете един и същ акаунт с няколко телефона, първо трябва да преместите акаунта си в WhatsApp на основния телефон на ново устройство. След като инсталирате приложението WhatsApp Beta на новия телефон, отворете WhatsApp и изберете опцията “Сканиране на QR код”. След това докоснете опцията “WhatsApp Web/Desktop” в профила си в WhatsApp на основния телефон и изберете опцията “Добавяне на нова връзка”. Това ще генерира QR код.

Сканирайте QR кода в приложението WhatsApp Beta на новия телефон и прехвърлете акаунта си в WhatsApp на новия телефон. По този начин можете да използвате един и същ акаунт на няколко телефона.

 

Предимства на използването на един и същ акаунт в WhatsApp на няколко устройства


Има много ползи от използването на един и същ акаунт в WhatsApp на няколко телефона. Ето някои от тези предимства:

 

По-лесна комуникация със същия акаунт

Използването на един и същ акаунт на няколко телефона позволява по-лесна и по-бърза комуникация. Например, ако даден контакт има повече от един телефон, той може да преглежда и отговаря на едни и същи съобщения на всички устройства, използващи един и същ акаунт. Това улеснява комуникацията между хората и позволява по-бърза реакция.

 

Няма повече проблеми с подмяната на телефона

Използването на един и същ акаунт на няколко телефона слага край на главоболията при превключване на телефона. Дори ако загубите или замените стария си телефон, все още можете бързо да получите достъп до профила си на новия си телефон, като използвате същия акаунт. Това не позволява на потребителите да загубят достъп до своя акаунт в WhatsApp.

 

Идеален за разделяне на бизнес и лични сметки

Използването на един и същ акаунт на няколко телефона е идеално решение за разделяне на служебни и лични акаунти. Ако човекът използва WhatsApp както за работа, така и лично, използвайки един и същ акаунт на няколко телефона, той може да преглежда бизнес съобщения на единия телефон и лични съобщения на другия.
 

Тези, които са любопитни за новата функция WhatsApp


Безопасно ли е да използвате WhatsApp на няколко телефона?

Да, функцията за множество устройства на WhatsApp е напълно сигурна и информацията за профила ви е защитена.

Трябва ли да платя допълнителна такса, за да използвам една и съща сметка на няколко телефона?

Не, не е нужно да плащате допълнителна такса, за да използвате един и същ акаунт на няколко телефона.

Колко устройства мога да използвам, за да използвам един и същ акаунт на няколко телефона?

WhatsApp ви позволява да използвате един и същ акаунт на до четири различни телефона.

Дали функцията за няколко устройства на WhatsApp е достъпна само в бета версия?

Засега функцията за множество устройства на WhatsApp е достъпна само в бета версия. Планира се обаче тя да бъде достъпна за всички потребители в близко бъдеще.