Доставка

Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес или офис на куриер.

При получаване на стоката се плаща цената за доставка, която се заплаща на куриера.

При всяка направена поръчка получавате БЕЗПЛАТНА доставка.

Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез формата за контакт, телефон или чрез имейл.

Заплащане на поръчаните стоки:

  •      Плащане при доставка (наложен платеж)

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката.

  •     Плащане по банков път

Политика на отказ от покупка

Ние гарантираме качеството на всички свои продукти. Ако все пак, те не отговарят на вашите изисквания, Вие имате право да се откаже от един или повече артикула от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаването й, като се свържете с нас на телефон 0876881828 или на имейл sales@keysoo.bg.

Молим Ви да се грижите за продуктите докато са при вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране.

Моля, при връщане на стока да имате предвид следните неща:

Възстановяването на сумата по отказан артикул/и след потвърждение от наш служител, че върнатата стока отговаря на критериите по горе, се осъществява под формата на оригиналния начин на плащане, т.е. ако сте платили с дебитна карта, то сумата се възстановява с кредитна транзакция по същата карта, в рамките на 14 работни дни от получаването на върнатата стока. При заплащане с наложен платеж или банков превод, сумата за върнатия артикул/и се възстановява по банков път в банковата сметка, която сте посочили.

Не възстановяваме сума за артикули, върнати след 14-тия ден от получаването им, повредени, използвани артикули или такива с нарушена опаковка. В тези случаи ще Ви върнем артикулите обратно за ваша сметка.

Политиката на отказ от покупка не нарушава потребителските права на клиента в случаите на дефектни / повредени стоки.