Ръководство за избор на най-добрия материал за калъфа за телефона ви.  - Keysoo

Ръководство за избор на най-добрия материал за калъфа за телефона ви. 

Ръководство за избор на най-добрия материал за калъфа за телефона ви. 

Ръководство за избор на най-добрия материал за калъфа за телефона ви. 

Смартфоните са най-добрите и най-новите комуникационни устройства, които имаме днес. Те са калкулатори, камери, телевизор и др. Вместо да поправите счупените си смартфони, най-доброто, което можете да направите, е да ги защитите.

По-долу има ръководство за това кой е най-добрият материал за калъфа на вашия телефон.

 

  1. Избор на подходящ материал за калъфа за телефона ви

Преди да се задълбочим в защитата на вашия смартфон, нека обърнем внимание на това, което трябва първо да вземете на предвид. 

Едно от тези основни съображения е цената. Както се досещате, качествените калъфи за телефони с качествени материали струват повече. За това си отделете по-голям бюджет. 

Важни са и характеристиките на калъфа за телефона. Бихте ли предпочели калъф за телефон, който става като стойка? Ако предпочитате да държите всичко важно в една ръка, вземете такъв, който има отделения за банкови карти и документи.

 

Ръководство за избор на най-добрия материал за калъфа за телефона ви. 

Повечето калъфи за телефони покриват общите места като екрана и камерата. Някои обаче имат по-добра защита от вода или удар.

Не забравяйте да проверите колко е удобен самият калъф. Ако искате да бъде тънък или лек, изберете калъфи за телефони, които предлагат лек материал.

Ако откриете, че батерията винаги се изчерпва, вземете калъф, зареждащ батерията. Те са с вградена батерия за презареждане на телефона ви. Поради това, те често са обемисти и тежки.

Важно е да намерите защитен калъф за телефон, който да е съвместим с модела на вашия телефон. В противен случай няма да пасне както трябва. 

Не забравяйте за естетиката. Едно е да използвате елегантен калъф за телефон, а друго е да използвате отразяващ, неонов калъф. Изберете дизайн и материал, който най-добре отговаря на вашия стил.

 

  1. Силикон

Често ли изпускате мобилния си телефон? Ако е така, имате нужда от силиконов калъф за телефон. 

Има материали като силикон, които са страхотни амортисьори. Най-ударозащитния калъф е този със силиконова вътрешност. Често може да намерите силикона по краищата и страните на калъфа.

Повечето силиконови калъфи се предлагат в комбинация с  други материали като поликарбонатен материал. Също така е важно да проверите корпуса за сертифициране на теста за падане. Колкото по-висок е рейтингът, толкова по-добре ще издържи на падания. Някои производители на силиконови калъфи за телефони дори предлагат защита срещу вода, прах и други видове повреди.

 

  1. Каучук

Гумата е най-добрият материал за защита от удари. Той е мек, гъвкав и достъпен. За разлика от поликарбоната и други подобни материали, гумата предлага добро сцепление.

Може да се грижите добре за вашия смартфон, но злополуките са неизбежни. За да сте сигурни, че ще предпазите своя първокласен телефон от пукнатини и други неизправности, използвайте гумен калъф.

Гумените калъфи за телефони са добра инвестиция, ако планирате да продадете телефона си, за да си купите нов модел. Изберете качествени гумени калъфи за телефони от доверени продавачи. В противен случай може да похарчите за репродукции с ниско качество и да рискувате да повредите телефона си.

 

  1. Поликарбонат и TPU

Ако искате нещо, което предлага защита срещу надраскване, купете поликарбонатен калъф за телефон. Поликарбонатът е твърд материал. Когато е комбиниран с TPU, получавате калъф за телефон, който е едновременно твърд и мек.

TPU е мек и гъвкав материал, често използван с поликарбонат. Това е страхотна комбинация за защита от удар.

Имайте предвид, че твърдите калъфи за телефони не са подходящи срещу защита от падане. Производителите добавят мек материал в интериора, за да увеличат защитата.

 

  1. Кожа

Обичате ли нещата да са прости и удобни? Ако е така, коженият материал е това, от което се нуждаете. 

Кожата предлага луксозен и официален вид. Също така е идеален за калъфи за телефони с вътрешни отделения за съхранение на карти, документи и др. Кожата е материалът, който се подобрява с времето. Освен това предлага добро сцепление.

 

  1. Какви материали за калъфи за телефон да избягвате

Алуминиевите калъфи изглеждат страхотно, но те, също и други метални калъфи, могат да нарушат сигнала на телефона ви.

Ако искате алуминиев калъф за телефона си, потърсете такъв с гумена вътрешност. Това може до известна степен да противодейства на проблемите със сигнала. 

Прекомерната употреба и презареждането на телефона може да доведе до прегряване на батерията. Метали като алуминия са топлопроводими материали. Ако телефонът ви е много горещ, той ще разсее топлината по целия корпус, позволявайки бързото му охлаждане.

Също така е добре да избягвате всичко, което може да улови топлина. Това са пластмасовите калъфи за телефони.

Имайте предвид обаче, че повечето проблеми с отоплението се дължат на презареждане или лоша батерия.

Вече знаете как да извлечете максимума от калъфите за телефони. Ако не сте сигурни кой от тях ви харесва най-много, бъдете достатъчно смели да експериментирате. Опитайте всеки тип, докато намерите този, който най-добре отговаря на вас и вашия начин на живот.

 

Избор на подходящ материал за калъфа за телефона ви

Силикон

Каучук

Поликарбонат и TPU

Кожа

Какви материали за калъфи за телефон да избягвате

 

Търсиш си калъф за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.