Смяна на дисплея на мобилeн телефон - Keysoo

Смяна на дисплея на мобилeн телефон

Смяна на дисплея на мобилeн телефон

Смяна на дисплея на мобилeн телефон?

Намирането на надеждна техническа услуга за подмяна на екрана на мобилния телефон е много важно както по отношение на качеството на услугата, така и за джоба ви.

Мобилните телефони се превърнаха в инструменти, чрез които осигуряваме всякакъв вид комуникация, като например бизнес контакти и социални взаимоотношения, а когато сме сами, играем игри и сърфираме в социалните мрежи, тоест прекарваме по-голямата част от деня си заедно. Възможността телефоните ни да бъдат повредени се е увеличила ден след ден, докато ги използваме постоянно и ги носим навсякъде, където отидем. Сега, когато излезем на улицата, когато отидем в обществения транспорт, дори когато влезем в банята, носим мобилните си телефони в ръцете си постоянно. Поради тази причина, като навлизаме в процеса на подмяна на екрана на мобилния телефон, често изпитваме премеждия като пускане на телефона на пода и капене на вода върху него в от невнимание.

Дори със защитния екран и калъфа често не можем да предотвратим повредата на мобилния телефон и надраскването на екрана. Ето защо започваме да проучваме правилния метод и най-надеждните места за смяна на дисплея на мобилния телефон.

Смяна на дисплея на мобилeн телефонЗа повреди, които не са по вина на потребителя и по време на гаранционния период, ремонтът на устройството се извършва от собствената му фирма. В такъв случай няма съмнение относно качеството на новата част или процеса на обработка. Въпреки това, в случай на драскотини на екрана и счупвания, причинени от грешка на потребителя, ние трябва да се борим с различни въпроси като коя техническа услуга да използваме и коя е най-добрата цена за това. 

Качеството на използваните части, инсталирани по време на подмяната на дисплея на мобилния телефон и избора на правилна техническа услуга за внимателен ремонт, без да причинявате други щети на телефона, са много важни точки както по отношение на качеството на услугата, така и за джоба ви.

На какво трябва да обърнете внимание, когато става въпрос за смяна на дисплея на мобилен телефон?

На първо място, техническата услуга, която изберете за смяна на екрана на мобилния телефон, трябва да бъде надеждна. По този начин можете да сте сигурни, че по време на подмяната на екрана се използват разширени методи и качествени части. Предният екран, който е счупен или напукан, трябва да бъде отстранен със специални машини, без да се повреди другият екран и рамката. Екранът, който трябва да се инсталира, трябва да се почиства с правилните материали и да се направи готов за обработка и, ако е възможно, трябва да се използват специални техники за изфабрикуване, разработени за интеграция с базовия екран.

Независимо дали става въпрос за нов или втора употреба мобилен телефон, най-важното е, че трябва да се инсталира оригинален екран, подходящ за модела на телефона ви. В същото време, в случай на проблем по-късно, трябва да се изберете техническа услуга, която предлага гаранция, че ремонтът ще се извършва безплатно. Тези услуги са длъжни да направят необходимите ремонти безплатно в случай на проблем с яркостта на екрана, който може да възникне след инсталиране, прах или въздушни мехурчета между екрана и стъклото, или всеки повтарящ се проблем.

Обърнете внимание на хигиената и гаранционното покритие за смяна на дисплея на мобилния телефон

Мястото, където се извършва подмяната на екрана, трябва да е без статично електричество и да се стерилизира редовно. Би било много полезно и за техниците да носят ленти за китки, които премахват статичното електричество и носят стерилизирани ръкавици. Когато смяната на дисплея на мобилния телефон се извършва на чисто и безопасно място, телефонът ще запази своята оригиналност, защото новоинсталираният екран е част от устройството. 

По този начин  ще имате услуга, извършена с усъвършенствани методи, без да увреждате други части на телефона си. В същото време можете лесно да се свържете с доставчика на услуги при евентуални възникнали проблеми..

Как да смените дисплея на мобилния телефон?

Смяната на екрана на мобилния телефон се извършва за приблизително половин час. С безплатна доставка можете да изпратите мобилния си телефон до доставчика на услугата и да го получите обратно по същия начин, когато процесът приключи. Качествените компании могат да извършват подмяната на екрана в най-точното и кратко време благодарение на професионалния екип в рамките на тяхната структура. По никакъв начин не се извършват операции като докосване или форматиране на информацията вътре в мобилния телефон. Така че можете да сте сигурни, че вашата информация ще остане безопасна и поверителна.

След като е направена смяната на екрана на мобилния телефон, се използват различни тестове и контроли, за да се види дали докосването или светлината на екрана работят правилно. По този начин, след ремонта, няма да има софтуерен или хардуерен проблем по телефона, така че да можете да продължите да използвате устройството с предишната му производителност.

Смяна на дисплея на мобилeн телефонТъй като оригиналните или най-близките екрани до оригинала се използват по време на замяната, качеството на изображението и производителността на докосването на телефона остават същите. Освен това, за да се избегне проблем като напукване или счупване на екрана, техническата служба прикрепя защитно античупливо стъкло към телефона ви чрез аксесоарите. Накрая, с гаранционната услуга, която е приобщаваща услуга, на потребителя се предоставя увереност за щети, които могат да настъпят по-късно.

Предпочитани техники за изработка при смяна на предните стъкла

Когато подмяната на екрана на мобилния телефон се извършва с фабрични техники, тя ви дава големи предимства както по отношение на качеството на разходите, така и на услугите. Тъй като някои компании все още продължават да променят екрана ръчно, те не могат да премахнат само предното стъкло поради техническа неадекватност, въпреки че телефонът има екранна снимка и затова те трябва да премахнат и двата екрана. Това може да доведе до повреда на други части на устройството и да накара солидния базовия екран да не работи със старата си производителност.

Когато се прави ръчна смяна на екрана, може да има въздушна пролука или прах между екрана и стъклото, което може да доведе до проблеми със сензорната система на телефона и качеството на изображението. В същото време могат да възникнат проблеми като монтираното стъкло, което не се вписва перфектно в рамката или асиметрично хлъзгане на стъклото или екрана. Когато предното стъкло е инсталирано с усъвършенствани техники за изработване, няма проблеми като разделяне на стъклото и екрана след кратък период на използване. Двата екрана са напълно съвместими, така че можете да продължите да използвате телефона си с предишната му производителност.

Samsung Galaxy смяна на дисплея

Ако има проблем като сензорната система за мобилния телефон Samsung не работи, изображението не идва, базовият екран е счупен или предното стъкло е напукано, единственото решение ще бъде дисплея на мобилния телефон да бъде сменен. След най-много един час работа от техници на Samsung Galaxy, които са експерти в надеждна услуга и в рамките на максимум три дни, използвайки услугата за товара, телефонът ви ще бъде здраво в ръцете ви.

Много е важно хората, които правят ремонта, да са професионални в това отношение, да се използва оригиналният продукт, както и мястото, където се прави процесът, да е чисто по отношение на хигиената и статичното електричество. Освен това фактът, че компанията, която ще смени екрана, предлага гаранция, ще бъде много полезен за решаването на проблемите, които могат да възникнат в по-късен период.

iPhone смяна на дисплея

Ако екранната снимка на вашия iPhone има обезцветяване или затъмняване, или ако е била разлята течност върху нея, най-доброто решение е да замените екрана на устройството. iPhone екрани, проектирани като Apple iPhone LCD или Apple iPhone LED система са много тънки и чувствителни и са по-склонни да се прекъсне и повреди.

Подмяната на екрана, която изисква много фина работа, за да се избегне увреждането на другите части на устройството, трябва да се направи от експерт Apple техници. Трябва да се уверите, че работите с надеждна компания и експертен екип, за да защитите информацията си по телефона и да осигурите дълголетието на новия екран.