Начало

Хей! Използвай Keysoo търсачката!

За да улесните вашето търсене – просто напишете модела, за който търсите калъф или определеният аксесоар и натиснете бутона за търсене.

keysoo-dostavka

Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/keysoobg/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 623

Warning: file_get_contents(https://keysoo.bg/wp-content/uploads/2018/04/white-electronics-best.svg): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/keysoobg/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 623

Проблем с продукта?

Приемаме връщане на стоката без излишни въпроси.

Нашите продукти
KEYSOO.BG - АКСЕСОАРИ ЗА ТЕЛЕФОНИ
  • KEYSOO.BG - АКСЕСОАРИ ЗА ТЕЛЕФОНИ
  • НОВИ
  • НАЙ-ПРОДАВАНИ
  • KEYSOO.BG - АКСЕСОАРИ ЗА ТЕЛЕФОНИ И ДРУГИ

360″ Ultra Slim Case transparent -iPhone 7/7s

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent A41

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent A70

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent iPhone 11 Pro

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent iPhone X

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent LG K10 2017

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent LG K7

19.99 лв. 13.99 лв.

360″ Ultra Slim Case transparent LG K8 2017

19.99 лв. 13.99 лв.

5D Mr. Monkey Glass – (Hot bending) black IPhone 11 Pro

48.99 лв. 34.29 лв.

5D Mr. Monkey Glass – (Hot bending) black IPhone 11 Pro Max

48.99 лв. 34.29 лв.

5D Mr. Monkey Glass – (Strong Anti-Blue) black IPhone 11 Pro Max

48.99 лв. 34.29 лв.

5D Mr. Monkey Glass – (Strong Anti-Blue) black IPhone XR

48.99 лв. 34.29 лв.

 

1. Аксесоарите за телефони и други устройства.

Мобилните телефони са неразделна част от нечий живот и често определят коефициента на стила. В днешно време смартфоните стават важна част от нашия живот, ние искаме нашите телефони да са стилни, както и да им дадем известна преимущество с помощта на аксесоари за телефони и други устройства за да позволим ефективното използване на нашите мобилни телефони. Аксесоарите за телефонии други устройства са необходими веднага, ако вече притежавате мобилен телефон. От новите технологични зарядни телефони, модни мобилни калъфи, кабели за данни, държачи за мобилни телефони, протектори за мобилни екрани до много повече,

Аксесоарите за телефони днес - Keysoo

Аксесоарите за телефони днес – Keysoo

на пазара днес се предлага голямо разнообразие от аксесоари за телефони и други устройства. Наскоро в светлините на прожекторите се появи още един брой. Това е безопасността на устройствата за мобилни телефони и безопасността на потребителите, докато ги използват. Основната цел на закупуването на аксесоари за телефони и другите устройства е безопасността. Те също така ви помагат да се възползвате максимално от мобилния си телефон. След добавяне на тези аксесоари за телефони той може да се представи на по-високо ниво и дори може да изглежда по-добре от преди. Като добавите подходящи аксесоари за телефони според вашето изискване, можете дори да използвате мобилния си телефон като многофункционално устройство. Както бе посочено по-горе, аксесоарите за телефони имат различни функции. Някои от тях са предназначени за сигурност, някои за безопасност, а други само за външен вид. На пазара има редица компании, които произвеждат аксесоари за телефони.

2. Най-важните аксесоари за телефони и друга периферия.

Аксесоарите за телефони обикновено могат да бъдат категоризирани като активни и пасивни. Пасивните аксесоари за телефони са тези, които всъщност нямат функционалност – като капак на телефона или кожа. Активните аксесоари за телефони като Bluetooth слушалки например, обективи на камерата и т.н. са тези, които се нуждаят от повече проверки. Аксесоарите за телефони са много полезни. Можете да използвате аксесоари за телефони, за да подобрите потребителското си изживяване, както и да направите телефона си да изглежда по-добре. Също така някои аксесоари за телефони са изключително полезни по време на пътуване или дори в ежедневието. Тук е списъкът за аксесоари за телефони, които сме измислили и ще ви позволят да използвате най-добре вашите смартфони.

-Външна батерия – Ако се притеснявате, че телефонът ви ще ви остави в бързината и просто не можете да си позволите престой, помислете за тези аксесоари за телефони. Може да се нуждаете най-вече от тези аксесоари за телефони, ако тръгвате на дълго пътуване.

1.Най-важните аксесоари за телефони - Keysoo

Aксесоари за телефони от Keysoo – Power bank

-Слушалки – Ако обичате да слушате подкасти, да възпроизвеждате музика или дори да гледате видеоклипове по време на пътуване, тези аксесоари за телефони трябва да бъде част от ежедневните виджаджи. Слушалките, включени в повечето смартфони, обикновено са по-слаби и се чупят бързо (ако изобщо са включени).

-Протектор за екран от закалено стъкло – Най-задължителните аксесоари за телефони, които трябва да си набавите непосредствено след закупуване на устройството.

2.Най-важните аксесоари за телефони - Keysoo

Aксесоари за телефони от Keysoo – Стъклен протектор

 

-Защитен калъф/кейс –Това са вторите по важност аксесоари за телефони, който трябва да имате. Ще може да избирате от най-различни видове, цветове, материи и т.н.

 

3. Допълнителни аксесоари за телефони и други устройства.

-Зарядно устройство – Не при всяка покупка ще получите такива аксесоари за телефони в кутията, а дори и да получите след време се случва какво ли не с него – губите го, дефектира и т.н. Така че задължително в даден момент на всеки му се налага да си закупи нови такива аксесоари за телефони.

-Карта памет – Твърде често инсталирането на много приложения и съхраняването на снимки или видео ни кара да се разочароваме от вградения капацитет за съхранение на данни и да търсим начин да решим този проблем. Ако смартфонът ни има слот за microSD карти, проблемът ни може лесно да се реши с тези аксесоари за телефони, защото това ни позволява лесно да преместим там музиката, филмите и снимките си и дори някои приложения на microSD картата.

1.Допълнителни аксесоари за телефони-Keysoo

Аксесоари за телефони от Keysoo – Карта памет

-Зарядно за пътуване – Тези аксесоари за телефонимогат да ви помогнат да презаредите мобилния си телефон, ако батерията е изтощена по всяко време на пътуването.

-Bluetooth слушалки – Това са аксесоари за телефони, които могат да добавят допълнителни възможности към вашия мобилен телефон. Bluetooth устройство може да установи безжична връзка с някои други специфични устройства със същата възможност.

2.Допълнителни аксесоари за телефони - Keysoo

Аксесоари за телефони от Keysoo – Bluetooth слушалка

 

-Кабел за данни – Тези аксесоари за телефони ви помагат при прехвърляне на файлове и данни между вашия мобилен телефон и личния ви компютър.

 

4. KEYSOO.BGвашето място за аксесоари за телефони и други устройства.

Пазарът на аксесоари за телефони и други устройства е пълен с физически и онлайн магазини. Как обаче да се изберете правилния? Можем да ви гарантираме, че keysoo.bg е правилното място за вас, защото тук ще останете доволни и ще станете част от голямата общност на нашите редовни и щастливи клиенти. Ето кои са предимствата на keysoo.bg пред който и да е друг магазин за аксесоари за телефони съвсем накратко:

-Огромно разнообразие от модели аксесоари за телефони и други устройства.

-Изключително достъпни цени и периодични промоции.

-Ние изпращаме всичките си аксесоари за телефони веднага след вашата поръчка.

-Всички изпратени аксесоари за телефони от нас към Вас подлежат на тест и преглед.

-Ако аксесоарите за телефони, които пристигнат при Вас не покрият очакванията ви, можем да ги заменим с други или да ги върнете към нас, а ние да възстановим заплатената от Вас сума.

-Ние работим единствено и само с качествени производители на аксесоари за телефони.

-Достъпни сме за приемане на заявки за покупки на каквито и да е аксесоари за телефони и за извършване на доставки до всяка точка на страната като доставката се поема от нас и е абсолютно БЕЗПЛАТНА.

-Нашите любезни онлайн консултанти винаги са насреща да ви помогнат със съвет при избора ви за аксесоари за телефони. Така пазаруването в нашия уебсайт става още по-лесен и удобен.

KEYSOO.BG - вашето място за аксесоари за телефони

KEYSOO.BG – вашето място за аксесоари за телефони

 

KEYSOO.BG е вашето ново любимо място за оборудване на скъпите и важни за вас мобилни устройства със страхотни и разнообразни аксесоари за телефони и други приспособления! Освен това доставката до всяка точка на България е БЕЗПЛАТНА. Приятно пазаруване в keysoo.

Прочети повече