Apple обяви характеристиките на новите модели iPhone 15 и 15 Plus - Keysoo

Apple обяви характеристиките на новите модели iPhone 15 и 15 Plus

Apple обяви характеристиките на новите модели iPhone 15 и 15 Plus

iPhone пуска на пазара 15 и 15 Plus тази година, след като серията 15 беше представена миналата година.

 

 

В същото време стана ясна цената на телефона, която потребителите на Apple с нетърпение очакват. Apple продължава да представя модели iPhone, без да се отказва от лидерството в света на телефоните. Най-забележителната от тях беше дългоочакваната серия iPhone 15. Докато датата на излизане, характеристиките и цената на iPhone 15 и 15 Plus са под въпрос, промените в дизайна на телефона са сред темите на дискусия. Първите думи по темата са преведени на марката Apple, производителят на въпросните модели. Технологичният гигант Apple обяви характеристиките и цената на 15 модела.

Какво представляват функциите на iPhone 15 и 15 Plus?

Съвсем наскоро, според докладите, излиза най-новият модел от серията iPhone, сериите iPhone 15 и 15 Plus. Технологичните ентусиасти са любопитни за функциите и цената на iPhone 15. Дори новите функции бяха обект на повече любопитство, отколкото цената. iPhone 15 ще бъде с размер 6,1 инча, а моделът Plus ще бъде с размер 6,7 инча, а екранът му ще бъде с активиран OLED. Освен това с резолюция 1280х2778 пиксела двата модела имат честота на опресняване 60 Hz. Освен това, въпреки че има 6 GB RAM, той излиза на пазара с 3 различни опции за опции за съхранение. Той ще се продава в 128 GB, 256 GB и 512 GB.

Когато погледнем характеристиките на камерата, задната камера и в двата модела има 48 мегапикселова основна камера. Ултраширокоъгълната камера е 12 мегапиксела. Капацитетът на батерията на телефона беше най-любопитният въпрос от потребителите. Капацитетът на батерията на iPhone 15 Plus е 4 mAh телефони, можем да кажем, че по-старите модели имат по-висок капацитет на зареждане. Въпреки това, моделът iPhone 323 има функция 15,3 mAh.

iPhone 15 и 15 Plus екстериор

Когато погледнем новите iPhone 15 и 15 Plus от Apple, изглежда, че устройството ще има по-тънка рамка. Възможно е да има и малки ощипвания на характеристиките на размера и дебелината на устройството. Освен CAD дизайна, моделът 15 Plus ще има по-плавен преход от предната част на телефона към задната част. Той има леко заоблени ръбове за щракване по-дебела издатина на камерата. Отделно от това Apple опитва нова модификация за всички модели iPhone 15. Тази промяна е, че има USB-C порт, определен като общо зарядно устройство на ЕС, различен от порта с Lightning зареждане. Освен това няма да има физически ключ за сила на звука и ключ за захранване на моделите.

Каква ще бъде цената на iPhone 15 и 15 Plus?

Моделът iPhone 15 беше обявен за 799 долара. Цената на iPhone 15 Plus ще бъде $ 899. Устройството може да бъде пуснато със септември. Въпреки високата цена, потребителите могат да вземат решение за покупка, като имат предвид функциите и производителността на iPhone 15 и 15 Plus. Като цяло, когато погледнем моделите iPhone 15 и 15 Plus, виждаме значително увеличение на капацитета на батерията.