Huawei Pocket 2 Първият в света вертикален сгъваем телефон с четири задни камери! - Keysoo

Huawei Pocket 2 Първият в света вертикален сгъваем телефон с четири задни камери!

Huawei Pocket 2 Първият в света вертикален сгъваем телефон с четири задни камери!

Huawei представи своя чисто нов сгъваем телефон Pocket 2. Ето характеристиките и цената на първата в света четворна задна камера и вертикален сгъваем телефон…

 

Huawei Pocket 2 стана първото устройство в света с четири задни камери!

Huawei е включила интересни детайли в дизайна на устройството Pocket 2. На устройството има два кръга. Камерите са разположени в един от апартаментите. В другия кръг има OLED втори екран с размер точно 1,15 инча. Този екран е с резолюция приблизително 360 x 360 пиксела и плътност 296 ppi. Вътре в устройството има 6,94-инчов панел. Този екран е с резолюция 2690 x 1138 пиксела и екранът се използва при пикова яркост от 2200 нита с честота на опресняване 120 Hz. Той носи 10,7-мегапикселова селфи камера на него. В долната част на екрана има поддръжка за 40W безжично и 66W кабелно бързо зареждане. Това устройство също се откроява с 4520 mAh батерия. Поради тази причина тя осигурява на потребителите продължителна употреба през деня.

 

Huawei Pocket 2 Спецификации

Устройството Huawei Pocket 2 обикновено се захранва от чипсета Kirin 9000S. В същото време новото устройство идва с 12/16GB RAM памет. В частта за съхранение се предлага за продажба в три различни варианта: 256 GB, 512 GB и 1 TB. Както е известно, тя използва операционната система HarmonyOS на своите устройства. Устройството Pocket 2, от друга страна, работи на операционната система HarmonyOS 4.0. Той има 50 мегапикселов сензор на гърба, който функционира като основна камера. В същото време Pocket 2 Flip има 12-мегапикселов ултраширокоъгълен сензор, 2-мегапикселов обектив, захранван от AI 2-мегапикселов обектив и 8-мегапикселова телефото камера в групата на задните камери.

В допълнение към всички тези функции, устройството Huawei Pocket 2 има двубандов Wi-Fi, microSD карта, NFC поддръжка и Bluetooth 5.2 Цветовете на устройството се предлагат в четири различни цветови варианта: бяло, сиво, черно и лилаво.

В резултат на това устройството Huawei Pocket 2 осигурява по-добра производителност от предишното поколение в много аспекти, като първо в частта на камерата. Можем да кажем, че Huawei, която е особено настъпателна по отношение на сгъваемите устройства, има значителни подобрения по отношение на erformance с интересния си дизайн.