iPhone се изключват сами, особено през нощта! Какво причинява проблема - Keysoo

iPhone се изключват сами, особено през нощта! Какво причинява проблема

iPhone се изключват сами, особено през нощта! Какво причинява проблема

След актуализацията на iOS 17 на Apple се появи нов проблем. Установено е, че някои iPhone устройства се изключват сами и това се случва особено през нощта. Ето и подробностите…

 

 

След актуализацията на iOS 17 на Apple се появи нов проблем. Установено е, че някои iPhone устройства се изключват сами и това се случва особено през нощта. Тази грешка, която се среща в много модели, се смята, че е причинена от iOS 17. Apple е изправена пред нов проблем. Потребителите на iPhone съобщиха за някои проблеми с версията на iOS 17. Доколкото някои потребители на iPhone са съобщили, устройствата са заявили, че се изключват през нощта след извършване на актуализацията и се включват сами, след като са били изключени за известно време. Потребителите, които се събуждат сутрин, заявяват, че трябва да въведат парола на телефоните си. С други думи, може да се каже, че това е индикация, че устройството се рестартира или изключва през нощта. Apple все още не е направила изявление по този въпрос, а източникът на проблема също не е известен точно.

Оплакванията от iPhone нарастват експоненциално!

Потребителите на iPhone споделят оплакванията си за проблеми с устройствата както в социалните медийни платформи, така и във формуляра за поддръжка на Apple. Един потребител дори каза, че алармата, която е настроил два отделни пъти, не се е включила. След това няколко потребители заявиха, че отново имат подобни проблеми. Те заявиха, че проблемът може да е свързан с изключването на iPhone през нощта. Освен това потребителите, които проучиха използването на батерията, установиха, че консумацията на батерията е спаднала до нула напълно само за няколко часа и устройството се е изключило.

Apple заяви, че ще актуализира до iOS 17 в това отношение и представи новата актуализация в кратък период от време. Въпреки това, както се очакваше, актуализацията на iOS 17 предизвика внезапното изключване на телефона, докато решаваше проблема с отоплението. Освен това внезапното изключване на телефоните се наблюдава при много модели, а не само при устройствата iPhone 15. Можем да кажем, че Apple не е предприела успешна стъпка в това отношение.

Може ли проблемът да бъде причинен от iOS 17?

Твърди се, че устройствата iPhone, които се изключват сами, намаляват използването на батерията до нула без причина. Точната причина за този проблем е неизвестна, но се смята, че може да е свързана с iOS 17. Защото, според докладите на потребителите, има оплаквания от всички модели, от устройството iPhone 15 Pro Max до мини модела iPhone 13. Общата характеристика на всички тези устройства е, че те използват бета и стабилната версия на устройството iOS 17. Въпреки това, не всички iPhone устройства са засегнати от тази ситуация с еднаква скорост. Някои собственици на iPhone изпитват този проблем само за няколко минути, докато други съобщават за изключване от няколко часа.

Как да разберете дали iPhone се изключва и включва?

Ако сте потребител на iPhone и подозирате, че устройството ви се изключва самостоятелно, можете да проверите настройките на батерията на устройството си. Не е ясно кога ще възникне такъв проблем. Потребителите, които имат проблеми, могат да проверят състоянието на зареждане за последните 24 часа от частта на батерията на устройството. Така те могат да разберат колко дълго са имали престой. Като цяло този проблем не се ограничава само до моделите iPhone 15. Според коментарите, всички устройства, които се актуализират до iOS 17, изглежда имат проблем с откриването.

В момента версията, която е активна за бета потребители, различни от iOS 17.0.3, която е официалната версия на iOS, се актуализира като iOS 17.1. Според актуализацията на iOS 17 можете да разберете дали устройството ви има такъв проблем. Нямаше обяснение от Apple за проблема. Очаква се Apple да реши този проблем с новата актуализация, която ще предложи.