1. Стойката за телефон като необходимост.

Често се случва телефонът ви да падне на пода в колата, между седалките или във фитнеса, докато тренирате? Това определено може да бъде опасно за самото устройство. Решението е да имате стойка за телефон. Стойката за телефон ще държи здраво всяко устройство без значение от размера му, защото стойките за телефони в keysoo.bg са абсолютно универсални и ще паснат перфектно на вашето устройство. Тайната е в специално проектирания дизайн. Имате възможност за безброй позиции и положения, в които да е вашият телефон. Поставете устройството си в необходимите позиция и ъгъл в стойката за телефон и ето че двете ви ръце вече са свободни за безопасно шофиране, за трениране или за готвене. А телефонът ще е в позицията, в която е поставен, без значение от пътя или от завоите, ако сте в движение. След това само леко издърпайте и вашият телефон е свободен. Със стойката за телефон се постига 360° ротация и пълна свобода на движение. Стойката за кола определено е аксесоар, който ви съветваме да притежавате. Евтино, удобно и сигурно – това са думите, с които ние бихме категоризирали стойките за телефон. Дали купувате стойката за телефон за вас или за подарък, това винаги би било отлично решение.

2. Стъпки за закрепване на стойката за телефон.

– Ако вашата стойка за телефон е от типа „магнитна, закрепваща се за въздуховода” залепете и поставете магнитният диск (втората част от стойката за телефон) на гърба на телефона или между калъфчето и телефона.

Магнитна стойка за телефон
Магнитна стойка за телефон

– Ако вашата стойка за телефон е от типа „вакуум за стъкло” просто премахнете защитната слюда и поставете там, където решите, че ви е най-удобно.

Вакуумна стойка за телефон
Вакуумна стойка за телефон

– Устройството ви ще се регулира и ще се вижда от всеки ъгъл.

3. Предимства на стойката за телефон и ползи за клиента.

– Безопасността на първо място! Със стойката за телефон няма значение дали сте в движение или вниманието ви е заето от друга дейност – тя ще държи телефона ви здраво, а вие ще вършите работата си на спокойствие. Стойката за телефон оказва огромна помощ на водачите на автомобили с цел да бъдат избегнати голяма част от проблемите по пътя.

Безопасност със стойката за телефон
Безопасност със стойката за телефон

– Стойката за телефон може да се използва навсякъде, без ограничения – автомобила, фитнеса, кухнята и т.н.
– Със стойката за телефон можете свободно да водите разговор, а дори и видеоразговор с близки и приятели докато готвите, тренирате или шофирате, без никакъв проблем. Закрепете стойката за телефон на някой шкаф или някъде в автомобила си и се наслаждавайте на приятната компания на близки ви хора.
– Стойката за телефон се върти на 360°, така че ще имате видимост накъдето и да е обърнат телефона ви.
– Стойката за телефон може да се инсталира не широк диапазон от места, уреди или мебели.

Стойка за телефон в автомобила
Стойка за телефон в автомобила

– Добра функционалност – това означава лесно боравене с устройството докато е на стойката за телефон.
– Манипулации със свободни ръце – докато устройството ви е на стойката за телефон свободно може да вършите нещо с другата си ръка, докато шофирате или с двете ръце, ако са ви свободни.
– Докато е на стойката за телефон, устройството ви може да стои и на зарядно и да зареждате батерията му. Така ще спестявате време.
– Стойката за телефон е за многократна употреба, което значи, че днес може да я използвате докато шофирате в автомобила си, а утре да я вземете с вас в кухнята и да я използвате докато готвите.
– Със стойката за телефон, при звънене или просто, когато ви потрябва устройството ви, спестявате време и проблеми при намирането му или ако сте забравили къде сте го оставили.
– Оставянето на устройството ви на стойка за телефон значително намалява риска от изпитване на спазми и болки на китките ви или пръстите ви.
– Стойката за телефон от keysoo.bg е универсална, тоест подходяща е не само за телефони с всякакъв размер, но и за таблет или навигация.
– Стойката за телефон от keysoo.bg има мощен магнит/вакуум, който ви гарантира здрав захват.
– Стойката за телефон от keysoo.bg има модерен, но същевременно изчистен и семпъл дизайн за да се слива с останалата среда и не откланя вниманието ви от по-важните дела.

Стойка за телефон от KEYSOO
Стойка за телефон от KEYSOO

4. На какво да обърнете внимание, когато търсите стойка за телефон специално за автомобил?

На първо място при избора си на стойка за телефон за автомобила обърнете внимание на тези 4 показателя:
– Стабилност – Колкото по-голямо и по-тежко е устройство ви, толкова по-здрава и надеждна трябва да е стойката за телефон, на която ще го поставите.
– Размери на телефона – Когато избирате стойка за телефон, трябва да проверите, дали степента на отваряне (степен на адаптивност) на фиксиращия механизъм, съответства с размерите на вашия телефон.
– Функционалност – означава лесно боравене с устройството докато е на стойката за телефон.
– Здравина, надеждност и дизайн на стойката за телефон – добрият стил са, както винаги, свързани с производителя и използваните материали.
Начините на закрепване на устройството към стойката за телефон са следните:
– чрез странично притискане (има и бутон за освобождаване на захвата);
– тип щипка;
– чрез магнит.
Стойката за телефон може да бъде монтирана на няколко места в автомобила като всяко от тях си има предимства:
– към предното стъкло посредством вакуум;
– към вентилационните отвори на парното;
– към таблото;
– към CD слота;
– към облегалката за глава.
Ако избирате стойката за телефон според мястото, на което я монтирате, трябва да се съобразите с факта, че шофьорът не трябва да отклонява твърде много погледа си от пътното платно поглеждайки към телефона. Монтажът на стъклото е един от най-предпочитаните варианти за позициониране на стойката за телефон.

Стойка за телефон на предното стъкло на автомобила
Стойка за телефон на предното стъкло на автомобила

Чрез вендуза и лостов механизъм, се образува вакуум между силиконовата основа на стойката и предното стъкло на колата. Ако телефонът не е прекалено голям и тежък, този монтаж е достатъчно здрав. И тук както в повечето случаи стойката за телефон позволява завъртане на 360°. Друго предимство на тази стойка за телефон е, че лепкавата подложка е за многократна употреба и просто трябва да се измие и повторно да се залепи. С тази функция може да използвате неограничено дълго вакуумната стойка за телефон.

1. Стойката за телефон като необходимост.

2. Стъпки за закрепване на стойката за телефон.

3. Предимства на стойката за телефон и ползи за клиента.

4. На какво да обърнете внимание, когато търсите стойка за телефон специално за автомобил?

Прочети повече

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.