1. Смартфонът и стъкленият протектор.

В днешно време при наличието на такова голямо разнообразие от телефони и аксесоари към тях човек е затруднен как да направи точния избор кое реално е необходимо и кое не и има ли нужда от стъклен протектор за телефона си.

Тъй като смартфоните са доста скъпи устройства, някои от тях много повече от други е необходимо да се вземат съответните мерки за защитата им. Стъкленият протектор за екрана на смартфона е един много добър вариант за осигуряване на защита и поради тази причина е необходимо човек да се замисли да си постави стъклен протектор особено сега при наличието на нови още по-качествени, с които се избягват неудобствата с предишните обикновени протектори за екран.

Смартфонът и стъкленият протектор

Смартфонът и стъкленият протектор

Някои хора спорят по отношение на това дали наистина е необходимо да се слага стъклен протектор, тъй като новите смартфони се изработват от специално доста издръжливо стъкло с Gorilla Glass покритие. Това предпазва до някаква степен от надраскване също и повреди тъй като е доста закалено и твърдо. Въпреки това обаче стъклен протектор не е излишен, защото покритието все пак не е неразрушимо. Много е лесно да се надраска с определени материали като например пясък. Това се случва често със смартфоните на хората, когато са на почивка на плажа и са попаднали песъчинки в джоба им. Надраскването може да е в много лека степен, но веднъж направено, няма как да се премахне освен ако не се смени целия екран, което може да е доста скъпо. За да се избегне това, стъкленият протектор ще ви помогне.

2. Какво представлява стъкленият протектор?

Какво представлява стъкленият протектор?

Какво представлява стъкленият протектор

Стъкленият протектор е направен от специално стъкло, така че да пасва перфектно на всяко устройство. Поставен на оригиналния екран, той е почти невидим и поема върху себе си ударите и драскотините вместо самия дисплей на телефона. Ако се счупи е по-лесно (и същевременно доста по-евтино) да премахнете стъкления протектор в сравнение с това да подмените самия екран на телефона.

Стъкленият протектор се предлага във всякакви форми и размери. Някои от тях са направени от тънък слой пластмаса или фолио, докато други са направени от истинско и същевременно подсилено стъкло, преминало през специален процес на закаляване (темпериране). Някои производители правят стъкления протектор за общо ползване, които не е съобразен с точната форма на устройството, докато други произвеждат няколко варианта за един и същ модел телефон за да гарантират перфектно пасване към екраните.

Към днешна дата сред защитните аксесоари става все по-популярен стъкленият протектор с частично или цялостно извит екран. Тези нови продукти се подвизават с името 3D стъклен протектор, 4D стъклен протектор, 5D стъклен протектор. Реално представляват стъклен протектор, най-често с цветна рамка с идеята да се покрие изцяло екрана на смартфона, включително извивките. Ние от keysoo.bg предлагаме само стъклен протектор с цялостно разпределено лепило по тях за да бъдат по-здраво и сигурно прикрепени към екрана на вашия телефон.

3. Защо устройството ви има нужда от допълнителна защита със стъклен протектор?

Защо имате нужда от стъклен протектор?

Защо имате нужда от стъклен протектор

Стъкленият протектор действа като въздушна възглавница или каска за велосипед; той ще поеме ефекта от евентуален удар. Ако ударът е достатъчно силен, той ще счупи стъкленият протектор, но ако го имате, шансът да предпазите екрана на телефона си е огромен. Определено сте по-добре защитени с поставен стъклен протектор на дисплея, отколкото без такъв. Както споменахме телефонът ви е донякъде податлив и към надраскване, защото го използвате всеки ден и навсякъде. Обикновено го поставяте го в джоба или чантата ви, заедно с ключове, бижута и т.н., и може просто да се надраска от случайно попаднал в джоба ви пясък. Стъкленият протектор на екрана също могже да отблъсква пръстовите отпечатъци, което прави по-ясен изглед на устройството. Подобно на това той използа устойчиви на мръсотия материали, за да направят екрана по-малко вероятно да събира мръсотия и прах.

4. Как да поставите стъклен протектор на телефона си?

Как се поставя стъклен протектор?

Как се поставя стъклен протектор

Изберете твърда и равна повърхност, на която ще работите. Избършете я, ако има прах. Измийте ръцете си със сапун и ги подсушете, за да избегнете появата на пръсти от вътрешната страна на вашия стъклен протектор от закалено стъкло. Подгответе твърда пластикова карта. Ще са необходими специален спрей за почистване и микрофибърна кърпичка. Ако върху екрана има стар стъклен протектор, отстранете го внимателно. Може да залепите тиксо върху стария стъклен протектор в единия ъгъл и да го издърпате. За да поставите новият стъклен протектор почистете устройството първо с мокра, а впоследствие със суха кърпичка. Всеки стъклен протектор има залепена защитна лепенка. Първо внимателно премахнете лепенката от стъкления протектор, за да откриете лепнещата му страна. Задръжте стъкления протектор над дисплея и го нагласете, така че да покрива правилно екрана. Той трябва да бъде разположен правилно, така че да пасва на всички краища и ъгли на устройството. Уверете се, че липсват каквито и да прашинки по екрана, тъй като това ще причини появата на въздушни мехурчета под стъкления протектор (повечето видове обикновено могат да бъдат премахнати и отново прикрепени). Отпуснете бавно стъкления протектор върху дисплея и изчакайте малко да се изравни сам, след което с помощта на пластиковата карта отстранете останалия въздух от вашия нов стъклен протектор като започвате от центъра към края. Не натискайте прекалено силно. Ако забележете прашинка или косъм след като сте залепили новия стъклен протектор, вземете тиксо и с помощта на едно парче повдигнете протектора. С второ парче тиксо отстранете прашинката, след което го залепете отново. Крайният резултат е устройства с почти невидим стъклен протектор, което гарантира защита на телефона ви.

5. Променя ли стъкленият протектор чувствителността на дисплея?

Стъкленият протектор запазва 100% чувствителност при докосване и е максимално прозрачен, което означава, че усещането при използването на сензорния екран на вашия телефон е абсолютно същото, както и преди поставянето на протектора. Покритието същевременно запазва всички функционалности на смартфона ви.

6. KEYSOO съветва: Използвайте стъклен протектор!

Стъклен протектор от Keysoo

Стъклен протектор от Keysoo

KEYSOO предлага стъклен протектор за екрана на всички марки смартфони на пазара. Все повече хора осъзнават, че да закупят стъклен протектор и да защитят своя смартфон предварително ще им спести много главоболия и ето защо ние смятаме, че това е отлична инвестиция. В крайна сметка е по-лесно (а и в пъти по-евтино) да смените стъклен протектор, в сравнение с това да подмените целия дисплей, така че ви препоръчваме да защитите вашите устройства с най-добрия стъклен протектор, който разбира се можете да откриете във всички магазини на KEYSOO в страната, и на keysoo.bg разбира се.

1. Смартфонът и стъкленият протектор.

2. Какво представлява стъкленият протектор?

3. Защо устройството ви има нужда от допълнителна защита със стъклен протектор?

4. Как да поставите стъклен протектор на телефона си?

5. Променя ли стъкленият протектор чувствителността на дисплея?

6. KEYSOO съветва: Използвайте стъклен протектор!

Прочети повече

Показване на 1–12 от 15 резултата

Странична лента

Iphone (15)

5D Full Glue Tempered gold – iPhone 6/6s

28.90 лв. 20.23 лв.

5D Full Glue Tempered gold – iPhone X/XS

28.90 лв. 20.23 лв.

5D Full Glue Tempered red – iPhone X/XS

28.90 лв. 20.23 лв.

Mr. Monkey Glass black – iPhone X/XS

48.00 лв. 33.60 лв.

Mr. Monkey Glass white – iPhone X/XS

48.00 лв. 33.60 лв.

Roar 5D Full Glue Tempered Glass transperant – iPhone X/XS

47.90 лв. 33.53 лв.

Roar 5D Full Glue Tempered white – iPhone X/XS

47.90 лв. 33.53 лв.

Tempered Glass – iPhone 6/6s Plus

13.00 лв. 9.10 лв.

Tempered Glass – iPhone 7 Plus

14.99 лв. 10.49 лв.

Tempered Glass – iPhone XS Max

14.99 лв. 10.49 лв.

Tempered Glass Blue Star 5D Full Cover white – iPhone X/XS

38.90 лв. 27.23 лв.

Zifriend 5D Tempered glass black – iPhone 6/6s

48.90 лв. 34.23 лв.