Nokia разширява границите на издръжливостта. Нови бронирани телефони са на пазара - Keysoo

Nokia разширява границите на издръжливостта. Нови бронирани телефони са на пазара

Nokia разширява границите на издръжливостта Нови бронирани телефони са на пазара

Nokia някога беше едно от най-важните имена на пазара на смартфони. Сега тя пусна нови модели бронирани телефони срещу индустриалните предизвикателства. Твърди се, че тези телефони са взривозащитени. Ето и подробностите…

 

Nokia пусна нови модели телефони за използване в места с риск от експлозия. Тези устройства, които са разработени специално за използване в химически, нефтени, газови и минни области, са съвместими с 5G технологията. В този процес беше доказана производителността на телефоните, които преминаха строгите процеси на тестване.

Nokia нови взривозащитени телефони модели и функции

Новата серия телефони на Nokia се предлага в два различни модела. Nokia се предлага с моделите HHRA501x и IS540.1. Като цяло техническите спецификации на двата телефона са почти идентични. Екранът, който е защитен от стъкло Gorilla Glass 2, произведено от Corning, е с размер 6 инча. Освен това, той показва същата производителност като Qualcomm Snapdragon 778. Той се захранва от процесора Qualcomm QCM6490. Отделно от всичко това можем да обобщим характеристиките на моделите Nokia HHRA501x и IS540.1, както следва:

  • Моделите HHRA501x и IS540.1 разполагат с 128 GB RAM на 8 GB място за съхранение.
  • И двата телефона имат основна камера с резолюция 48 мегапиксела в задния калъф. В предната си част има 5-мегапикселова селфи камера.
  • Батериите му са устойчиви както на прах, така и на вода с капацитет 4400 mAh.
  • Той има 5G технология с поддръжка на E SIM с двойни SIM входове.

Като цяло техническите спецификации на двата телефона са почти еднакви. Фактът, че има силна производителност и осигурява устойчивост на драскотини, значително увеличава капацитета на препълване на работното натоварване на телефоните. Най-важната характеристика на тези два модела обаче е, че те могат да се използват в тежки и рискови индустриални среди. Можем да кажем, че тя е подготвена за необходимостта от по-сигурна комуникация за персонала, работещ в трудни райони.

Предимства на моделите Nokia HHRA501x и IS540.1

Nokia някога беше едно от водещите имена на пазара на смартфони. Освен това тя продължава да произвежда и днес, като се сблъсква с трудностите да не може да бъде в крак с иновациите. Но напоследък предлага нови ходове. Той е постигнал забележителна продукция с двата си различни модела, произведени особено срещу индустриални трудности. Твърди се, че моделите Nokia HHRA501x и IS540.1 имат силна защита срещу всяка възможност за експлозия.

Двата нови модела на Nokia се открояват с почти идентични характеристики. Отделно от това, Nokia IS540.1 има прилики със стария модел на Nokia, Nokia 800 Tough, но има някои подобрения и ново лого. Изненадващо, тези модели не се разработват от собственика на Nokia HMD Global. Nokia подписа споразумение с i.safe MOBILE, базиран в Германия производител на здрави технологични продукти. Тъй като получава подкрепа от чуждестранна компания в това отношение, можем да кажем, че произвежда много издръжливо устройство.

Какви ще бъдат цените?

Можем ли да кажем, че базираната във Финландия Nokia се завръща в света на телефоните? Както е известно, смартфоните Nokia доказаха своята издръжливост с първите модели телефони. Сега тя пусна два различни модела, за да докаже предишното си представяне. Въпреки това, цените на моделите Nokia HHRA501x и IS540.1 и дори кога ще бъдат пуснати, все още не са обявени. Отделно от всичко това се твърди, че телефоните имат необходимите сертификати. Освен това се казва, че те поддържат необходимите честотни ленти. Следователно може да се използва срещу възможни ситуации като експлозия.