Всичко за протектора за телефона ви - Keysoo

Всичко за протектора за телефона ви

всичко за протектора за телефона ви

1.Как да защитим дисплея на устройството си от счупване с протектор за телефон?

2.Нужно ли е да имате протектор за телефона си?

3.Кой скрийн протектор за телефон е най-добрият?

4.Премахване на стария протектор за телефон.

5.Как се поставя скрийн протектор за телефон?

 

1. Как да защитим дисплея на устройството си от счупване с протектор за телефон?

Инвестирайте в протектор за телефон за да защитите максимално екрана му. Има много евтини, но ефективни модели. Ако изпуснете телефона си, може да се отървете само с драскотини, които са по-малкия проблем от счупване или напукване на дисплея.

Трябва да помислите с какъв протектор за телефон да защитите дисплея му, тъй като това е най-важната и най-скъпата за подмяна част.

Перфектният протектор за телефон в момента е от химическо обработено калено стъкло. Този протектор за телефон се тества по военни стандарти за здравина и качество. Те са изключително издържливи на удари и надраскване. Следващия по степен е противоударен трипластов протектор за телефон, изработен от няколко слоя, които разпръскват самия удар по цялата повърхност на дисплея и по този начин се предотвратява спукването или цялостното счупване на екрана. Най-слаб в тази категория е стандартния гланциран протектор за телефон, който предпазва само от надраскване и не би се справил с по-сериозни предизвикателства. Поради тези причини keysoo.bg не залага на този протектор за телефон и не го предлага. Който и от вариантите да изберете, не трябва да се притеснявате за работата с устройството, чувствителността на дисплея остава същата, този протектор за телефон пропуска над 97% от светлината на дисплея и не променя по никакъв начин реалните цветове.

 

2. Нужно ли е да имате протектор за телефона си?

С течение на времето и еволюцията на Gorilla Glass екраните, все повече хора пропускат да защитят телефона си с протектор за телефон, осланяйки се на това, че притежавайки последен модел телефон, то той има неразрушимо стъкло. Но дори и с обновена технология, Gorilla Glass дисплеите също са податливи на счупване при силен удар. Именно за това техници и специалисти в областта препоръчват на своите клиенти ВИНАГИ да използват скрийн протектор за телефона си. Този протектор за телефон от темперирано стъкло трябва да е едно от първите неща, които да осигурите за телефона си, когато го закупите. По този начин абсолютно сигурно ще се защитите от надрасквания и счупвания. И дори понякога да ви се струва, че един стъклен протектор за телефон е на висока цена, то определено помислете каква ще е тя, ако трябва да смените целият дисплей или дисплеен панел.

 

3. Кой скрийн протектор за телефон е най-добрият?

2.Протектор за телефон - Keysoo
Най-добрият протектор за телефон от Keysoo

Когато става дума за защита на телефон, не всеки протектор за телефон е произведен с еднакво качество. Струва си да инвестирате малко по-голяма сума за по-качествен продукт, тъй като ще ви служи дълго време и ще защитава телефона ви в най-уязвимата част – екрана. За да изберете най-подходящата марка протектор за телефон се обърнете към нас – keysoo.bg, тъй като ние ще ви насочим към най-добрия избор. Обикновено евтиният протектор за телефон излиза скъпо, особено когато човек не е информиран достатъчно.

Определено протекторът за телефон от стъкло е най-добрият избор. Определено главният плюс е, че с този протектор за телефон получавате максимално възможната защита за дисплея. Друг плюс е, че усещането докато боравите с тъча е много приятно, абсолютно прозрачни са и са много устойчиви на надраскване. Третият плюс е голямата гама от модели, има ги за почти всички смартфони.

Имайте предвид, че допълнителния протектор за телефон няма да наруши работата ви с него и усещането е същото, каквото е и без такъв протектор за телефон. По-важното е, че оригиналният дисплей ще бъде защитен при изпускане на земята или от надраскване.

Протекторът за телефон от стъкло се поставя лесно, за разлика от пластмасовия протектор за телефон, където слагането и свалянето е по-трудоемко. Притежателите на смартфони могат да бъдат значително по-спокойни, когато имат протектор за телефон от стъкло, тъй като екранът ще бъде съхранен в уникалния си вид. Още повече, че протекторът за телефон днес наистина не е скъп и може да се намери във всички магазини Keysoo… и на keysoo.bg разбира се.

 

4. Премахване на стария протектор за телефон.

3.Протектор за телефон - Keysoo
Премахване на стар протектор за телефон от Keysoo

Какъвто и да изберете от нас, протекторът за телефон предоставят защитно покритие и са покрити със силиконово лепило, което освен че позволява поставяне без мехурчета, ви позволява лесно да го премахнете, без това да оставя следи или отпечатъци. Ако вашият протектор за телефон е поставен преди много време, може да е малко трудно, но се извършва без помощта на каквито и да е инструменти. Хванете го в единия ъгъл с нокти и го повдигнете леко. Ако обаче ви е трудно, използвайте пластмасов нож или клечка за зъби, за да си помогнете. Не ползвайте твърд или абразивен предмет, тъй като вместо да си помогнете да премахнете протектора за телефон, може да повредите екрана му. Можем да ви посъветваме да пробвате да промушите по-твърда хартийка от единия ъгъл и да я подпъхнете напред, така че да се отлепи стария протектор за телефон. Не го огъвайте защото може да се нарани неговото защитно покритие и да ви се счупи в ръцете и тъй като стъкълцата са много фини и остри, опасността от нараняване е доста висока. След това намалява видимостта и трябва да изчистите добре вашия екран с мокра кърпичка и микрофибърна кърпичка.

 

5. Как се поставя скрийн протектор за телефон?

4.Протектор за телефон - Keysoo
Поставяне на протектор за телефон от Keysoo

Поставянето на протектор за телефон изисква прецизност и търпение. Следвайте тези инструкции по-долу, за да можете успешно да осъществите слагането. Забележка: за най-добри резултати, избягвайте прах, косми и коса, които да докосват протектора за телефон по време на поставяне. Изчистете екрана на смартфона си с кърпичка и спрей за почистване на очила или нещо сходно.

Подсушете стъклото с микрофибърна кърпа.

Извадете скрийн протектора за телефона от опаковката.

Проверете отново дали не са попаднали случайно прашни частици по екрана между него и протектора за телефон.

Дръжте през цялото време протектора за телефон отстрани, за да избегнете пръстовите отпечатъци и след това махнете защитното фолио от него.

Внимателно наложете протектора за телефон върху екрана като се убедите, че отворите за камера, микрофон бутони (ако има) са поставени равно и симетрично спрямо модела на телефона.

Поставете протектора за телефон върху устройството и с лек натиск го прикрепете, за да сте сигурни, че е залепнало върху екрана на телефона ви.

Ако забележите балончета под протектора за телефон, използвайте инструмента към комплекта или дебитна/кредитна карта, за да натиснете балончетата към краищата на предпазното стъкло.

 

Търсиш си протектор за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.