Най-добрите смартфони на Samsung - Keysoo

Най-добрите смартфони на Samsung

samsung galaxy

Samsung е световно предпочитана марка заради привлекателния си дизайн и новаторска технология. В тази статия сме съставили списък за най-добрите смартфони на Samsung.

 

Трудно е да не направите дълъг списък, когато става въпрос за най-добрите смартфони на Samsung. В интерес на истината, моделите на Samsung се опитват да предложат най-доброто изживяване за бюджетни такси. Ясно е като бял ден, че той е постигнал това с течение на времето. Някои от смартфоните на Samsung обаче надвишават останалите модели по отношение на иновациите. Разбира се, това е естествена последица. В тази статия сме подготвили задоволителен списък с най-добрите смартфони на Samsung.

Функции за смартфони Samsung

Спецификациите на телефона на Samsung варират от модел до модел. В последните модели минимум 4 до 6 GB RAM се превърна в стандарт. Възможността за бързо зареждане на 15 или 25 вата също е характеристика, която се наблюдава в най-новите модели. Това са всички хардуерни функции. Разликите в структурните характеристики също могат да се наблюдават според серията. Например, серията Fold е сгъваема. Серията Note, от друга страна, е много подходяща за използване на цифрови писалки.

Най-предпочитаните смартфони на Samsung

Най-добрите смартфони на Samsung са сред най-предпочитаните устройства в световен мащаб. Сред тези модели има редица версии, които се използват широко и активно. Възможно е да се спомене съществуването на много смартфони на Samsung, които са положително приети по отношение на цена, функции, хардуер, технология и дизайн.

Samsung Galaxy А20

Samsung Galaxy A20 който не може да бъде пренебрегнат при класирането на най-добрите смартфони на Samsung, е модел, който се откроява със своите 3 GB RAM и капацитет на батерията 4000 mAh. Устройството обещава бърза употреба със своите 8 процесорни ядра и 2x 1.6 GHz ARM Cortex-A73 тип основен процесор. Със своето ново поколение супер AMOLED екранна технология, тя дава на своите потребители визуално пиршество. Galaxy A20, който също е достъпен по отношение на цената, се оказва продукт цена/производителност в пълния смисъл на думата.

Samsung Galaxy М51

Моделът Galaxy M51, който е сред най-добрите смартфони на Samsung, е устройство, което привлича вниманието със своя капацитет от 7000 mAh батерия и 8GB RAM мощност. С резолюция на екрана от 1080×2400 (FHD+) пиксела, размерът на екрана на телефона е 6,7 инча. Апарат; С чипсета Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB) и 8 процесори ядра той обещава бърза производителност. С графичния процесор Adreno 618 се поддържа визуалното рамо на това бързо изживяване. С резолюция на задната камера от 64 MP, устройството е оборудвано с идеални функции в много отношения.

 Samsung Galaxy А51

Считан за един от най-добрите смартфони на Samsung, Samsung Galaxy A51 е модел, който успя да индексира премиум телефонното изживяване на достъпна цена. Поради тази причина устройството има широк кръг потребители. Samsung Galaxy A51, който често се споменава сред най-добрите смартфони на Samsung, има капацитет от 6 GB RAM. Това означава потенциал за по-бързо от обичайното използване на телефона. А с капацитет на батерията от 4000 mAh, цялото бързо изживяване може да продължи дълги часове без прекъсване и без да е необходимо да се презарежда многократно.

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 е телефонът на тези, които не искат да пропуснат нито един момент без запис. Galaxy Note 20 има идеален размер на екрана от 6,7 инча, където можете да направите страхотни дизайни с писалка. 8 GB RAM и капацитет на батерията 4300 mAh са друг фактор, който прави камерата привлекателна. Моделът, който привлича вниманието със своята издръжливост на екрана Corning Gorilla Glass 5, разполага с 2x 2.73 GHz основен процесор тип Mongoose M5. В допълнение към основния процесор, той също така удвоява производителността на скоростта с два различни копроцесора. Като цяло, Galaxy Note 20 е сред най-добрите смартфони на Samsung.

Най-добрите смартфони на Samsung
Най-добрите смартфони на Samsung

Samsung Galaxy С22 Ultra

Със сравнително ниски начални цени и мощни хардуерни функции, Samsung Galaxy S22 Ultra е устройство, което заслужава всички дадени пари. Моделът, който запазва позицията си сред най-предпочитаните телефони в последно време, привлича вниманието със своята 120 Hz честота на опресняване на екрана. Този екран, който позволява рисуване с S Pen, също е главозамайващ по отношение на дизайна. Когато става въпрос за най-добрите смартфони на Samsung, качествата, които правят модела, който идва на ум, изключителен, не се ограничават само до това. Основната камера на устройството има ширина на сензора от 108 MP. Екранът на този модел, където можете да правите ярки и ясни снимки дори при слаба светлина, е също толкова ярък. В обобщение, Samsung Galaxy S22 Ultra има важно място сред смартфоните на Samsung.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Един от най-обсъжданите телефони на 2022 г. е следващият: Samsung Galaxy Z Fold 4. В класацията на най-добрите смартфони на Samsung не би било възможно да не споменем това устройство. Този модел; Интересно е с това, че има капацитет на паметта от 12 GB, операционна система Android 12 (S) и супер AMOLED дисплей технология. Моделът, който носи идеален размер на екрана от 6,2 инча, също е в челните редици с бързата си възможност за зареждане. Въпреки всички тези качества, теглото на устройството е само 263 грама. Corning Gorilla Glass Victus+ също е изключително устойчив на удари поради съответствието си със стандарта за издръжливост на екрана и факта, че е изработен от алуминиев материал.

Samsung Galaxy А73

Сред най-добрите смартфони на Samsung има модели, които ще задоволят притесненията на тези, които са отегчени от високите цени. Има устройство, което се втурва да спасява тези, които нямат бюджет за телефон от висок клас: Samsung Galaxy A73. Въпросният модел е телефон, който се намира близо до горния сегмент, или по-скоро в горната част на средния сегмент. Разширявайки границите на средния сегмент, A73 е един вид отговор на евтините средни модели на много компании. А73; Той има 6,7-инчов размер на екрана, 8 GB RAM капацитет, 4000 mAh мощност на батерията и 8 ядра. Резолюцията на задната камера е 108 MP. Ако мислите за по-нисък модел от Galaxy A73, можете да разгледате и моделите A53 и A32.