Как да премахнете въздушните мехурчета под протектора на телефона. - Keysoo

Как да премахнете въздушните мехурчета под протектора на телефона.

Как да премахнете въздушните мехурчета под протектора на телефона.

Мобилните телефони стават все по-важни и незаменими в живота ни. Те станаха неразделна част от нашето ежедневие. Смартфоните напълно промениха живота ни. За да защитят екрана на мобилния телефон, много хора избират да поставят протектор за екран. На всеки се е случвало при поставяне на стандартен скрийн протектор, при не добре почистен дисплей да останат малки мехурчета въздух под протектора. Които впоследствие водят до разлепяне на протектора и краткия му експлоатационен живот. Научете методите за бързо премахване на нежеланите въздушни мехурчета.

1. Твърда карта или банкова карта

Ако има малък брой въздушни мехурчета по ръба на темперираното стъкло на мобилния телефон, първо надигнете ъгъла близо до въздушните мехурчета и те ще изчезнат след контакт с въздуха . След това използвайте банковата карта, за да натиснете бавно протектора, така че отворената част да може да контактува със самия дисплей. И накрая, използвайте картата, за да изгладите (потъркате) леко екрана на телефона, и така да изглежда като цяло чисто и удобно.

 

2. Сешоар

Мехурчетата под протектора от закалено стъкло не само влияят на зрението, но и значително намаляват чувствителността на сензорния екран. Ако под закаленото стъкло има много мехурчета, можете да помислите за премахването му със сешоар.

Първо включете захранването на сешоара, отлепете фолиото от стъклото, поставете протектора на дисплея и дръжте горещия въздух на екрана. След като протекторът омекне, незабавно изключете сешоара. С пръстите си натиснете въздушните мехурчета под протектора на екрана. След известно време те изчезват. Имайте предвид, че когато използвате сешоар, не забравяйте да контролирате времето, за да предотвратите прегряване и повреда на екрана от горещ въздух.

 

3. Колаген (Течност за премахване на мехурчета)

След поставянето на протектора понякога  мехурчетата изчезват, но след известно време, те се появяват отново на първоначалното място. За това може да използвате колаген, за да премахнете повтарящите се мехурчета.

Използвайте клечка за зъби, за да потопите малко течност и след това надигнете  стъклото близо до въздушния мехур, така че колагенът върху клечката да покрие въздушния мехур. Те ще изчезнат, когато течността влезе в контакт с нежеланите мехурчета. Този метод е малко труден за прилагане, защото премахвайки наличните мехурчетата могат да се появят нови.

4. Щипка

Най-простият и груб начин да се преборите с въздушните мехурчета под протектора на екрана от закалено стъкло е да използвате щипка за захващане на въздушните мехурчета под закаленото стъкло на мобилния телефон. На следващия ден ще забележите, че те са изчезнали.

 

Ключът към предотвратяване на образуването на мехурчета при поставянето на протектор на екрана, е следването на всички горе написани препоръки.

 

Търсиш си протектор за твоя смартфон? Напиши в търсачката твоя модел телефон и виж нашите предложения, или се свържи с нас, за да ти помогнем да направиш най-добрия избор според твоите нужди.